Hírek

M.UG hírek
2018.06.12

Vigyázz, Farkas!

Péterfy Bori és az ő hűséges Love Bandje az idei fesztivál szezont a „Bori X” jubileumi lemez két dalának feldolgozásával rúgja be: a Vigyázz, Farkas! című újragondolt sanzon-nu-disco sláger már a koncertek programjába is bekerült.

A Fonogram-díj jelölt Péterfy Bori & Love Band tavaly jelentette meg fennállásának 10. évét ünneplő albumát, amelyhez exkluzív telefonos applikáció is készült. A többszörös platina-minősítésű formáció korábbi lemezeiről olyan kitörölhetetlen slágereket ismerhettünk meg, mint a „Vámpír” és a 9 milliós YouTube nézettségű „Hajolj bele a hajamba”. Az új stúdióalbum merőben más oldalát mutatja be a zenekarnak: szakítva a korábbi rock and roll vonallal a banda az elektro-pop felé vette az irányt és most minden eddiginél dögösebb felvételekkel jelentkeztek.

A csapat belevaló frontembere színészként is otthonosan mozog a színpadon. Bori a világhírű Krétakör színtársulat tagjaként egész Európát bejárta, és alakításáért a francia kulturminisztertől kapott névre szóló, elismerő levelet. Színjátszó tehetségét fantasztikusan viszi bele zenekari fellépéseibe, melyek elképesztően izgalmasak, energiával telítettek.

Legközelebb június 16-án szombaton, a 6. Tatabányai Sörfesztiválon csíphetitek el az ország egyik kedvenc bandáját!

Addig is vigyázzatok és hallgassátok meg itt az újra-feldolgozást!

 

Kiadó: Magneoton UG / Etalon Produkció