Hírek

M.UG hírek
2022.03.31

HolyChicks – Most nézheted

Csupa pozitív, erős női karakterből áll, miközben hamisítatlan rock’n’roll zenét kreál: ez nem más mint hazánk egyik legizgalmasabb csajbrigádja, a HolyChicks.

Új dögös zenéjük, a „Most nézheted” egy igazi punkos pörgős löket a tavasznak és az egyre pezsgő koncertszezonnak.  

„Megtalálni az egyensúlyt, hogy zökkenőmentes, boldog életet élhessünk és közben persze remekül szórakozzunk” – így írta le Hunyadkürti Éva, a HolyChicks énekesnője/szövegírója újdonságuk, a „Most nézheted” üzenetét, ami elképesztő pozitív rezgést zúdít ránk, miközben egy alkotóelemet sem felejt ki a klasszikus rock’n’roll műfajából.

A szerzemény egyébként igazi flowban íródott egy alkotótáborban, amire Éva így emlékezett vissza: „Eleinte csak vicces szófordulatokat tettünk egymás mellé, aztán kialakult belőle valami egység.”

A hétéves fennállásukat idén márciusban ünneplő rockdívákról köztudott, hogy nemcsak a zenélésben, de a való életben is egymás közt szoros köteléket ápolnak, ezért is egyedülálló, amit itthon csinálnak. Zenei rátermettségüket pedig számtalanszor bizonyították már: „Pillangóhatás” című szerzeményükkel A DAL 2020 elődöntőjéig jutottak, az ország szinte összes klubjában megfordultak beleértve a főváros népszerű színpadait, és nemzetközi sztárok előtt is szerepeltek. Felléptek már közösen a Blahalouisianaval, az Intim Torna Illegállal, illetve MIYAVI és Eric Martin előtt is. 

A csajok most debütáló dalukat egy mozgalmas videóklippel is megtámogatták, amiről Tiszai Vivien, a zenekar dobosa elárulta, hogy: „A „Most nézheted”  egy egyszerű imidzsfilm. Szerettünk volna egy ilyen jellegű videót, mert ilyen korábban nem volt nekünk.”

Ez pedig még csak egy kis bemelegítés, hiszen a zenekar gőzerővel a tavaszi-nyári eseményekre készül, jelenleg pedig az Ocho Macho zenekarral együtt turnéznak, nemrég meghódítva az Akvárium Klub színpadát is. Mindeközben pedig harmadik nagylemezükön is dolgoznak, amelyről hamarosan újabb dalokat is hallhatunk.

 

A lendületes újdonságot itt tudjátok megnézni!