Hírek

M.UG hírek
2020.07.13

Touch Me Not - Nincs de

Kabrióval a magyar tengernél, szélviharban a Balaton közepén: hangulatos újdonsággal jelentkezik a Touch Me Not!

„Ez a dal olyan lett, mint amilyenek mi is vagyunk. Sikerült egy diszkó-metál számot összerakni, ami így elsőre furán hangozhat, de ha meghallgatjátok, van benne szintipop a 80-as évekből és lehangolt, duplázós zúzda is” - meséli Kucsera Lilla, a zenekar énekes-basszusgitárosa.

Az új szerzeményben egy igazán egyedi hangzásvilággal borzolja a kedélyeket a négyes, a különböző stílusok vegyítése alapkoncepció volt. „Úgy érezzük, hogy ezzel találtuk meg teljes egészében az önálló hangunkat. Benne van az a cuki metál életérzés, ami a korábbi dalokat is átszőtte: egyszerre zúzós és popos” - árulja el Bakonyi Ádám, gitáros.

A szöveg gondolati eleme egyszerű és egyben nagyszerű is: ha valamit csinálsz, csináld jól, tiszta szívvel, hisz az életet sem lehet félgőzzel élvezni.

„Aki állandóan kifogásokat keres, vagy nem mer kilépni a komfortzónájából, a halálos ágyán egyszer csak feleszmél, hogy valójában elszaladt mellette az idő és már késő bepótolni az élményeket” - jegyzi meg László Zsolt, a zenekar dobosa.

A „Nincs de” egy hihetetlenül jókedvű videóklippel debütál, és mi mással lehetne jobban szimbolizálni a szabadságot, mint egy Balaton-túrával! 

Nézzétek meg itt!