Hírek

M.UG hírek
2020.03.12

Touch Me Not - Figyelj rám!

A legutóbbi, szerelmes témájú „Első látásra” című dal után ismét komoly érzelmekről zenél a Touch Me Not.

Elkészült a zenekar legújabb klipje, a „Figyelj rám!”, amihez főszereplőnek Varga Ádámot kérték fel. A színész - akit ’A Tanár’, a ’200 első randi’ vagy a ’#Sohavégetnemérős’ produkciókban is láthatott már a közönség - örömmel mondott igent, és frenetikusan teljesített a szerepben.

„Színészi szempontból nagyon izgalmas volt a forgatás, hiszen újdonság volt számomra a feladat, amit a klip koncepciója megkövetelt. A szövegben rengeteg kapaszkodót találtam, ezekből merítettem ihletet. Sőt, néhány párhuzamos vonatkozásra is figyelmes lettem a saját életemmel kapcsolatban. Szuper élmény volt a Touch Me Not-tal zúzni” – mesélte a színész.

A pop-metal banda fülbemászó szerzeményét az énekesnő, Lilla története ihlette meg.

„A dal az én személyes Canossa-járásomról szól, és arról az emberről, akit nagyon szerettem, de ennek ellenére képes voltam rettentően megbántani. Sajnos ez bárkivel megtörténhet, és hajlamosak vagyunk néha azokkal a legrosszabbul viselkedni, akik a legközelebb állnak hozzánk. Fontos lenne, hogy jobban odafigyeljünk egymásra, az egót pedig tegyük félre” – mondta Kucsera Lilla, aki azt is hozzátette, azt szerették volna megmutatni a klipben, hogy hogyan váltakoznak az érzelmek a kétségbeeséstől a beletörődésen át a reménykedésig.

„Szeretünk az ellentétek világában mozogni, valahol ez jellemző a zenénkre is. Ebből kiindulva úgy gondoltuk, érdekes lenne, ha ezúttal nem minket lehetne látni, hanem Varga Ádám szerepelne végig a kisfilmben. Teljesen letisztult, minimalista képi világot szerettünk volna mutatni, hiszen a szövegben és a zenében is annyi minden történik” – árulták el a Touch Me Not tagjai.

A „Figyelj rám!” kisfilmjét Makk Vata rendezte, és itt tudjátok megnézni!