Hírek

M.UG hírek
2019.08.22

HolyChicks - Pillangóhatás

Pörgős videóval zárja a fesztiválszezont Magyarország legbelevalóbb csajbandája!

Tánc, koncertek, barátok – ennél nyáribb nem is lehetne egy klip, a HolyChicks azonban 19-re lapot húzott és egy olyan hangulatvideóval jön, ami garantáltan mosolyt csal az arcunkra.

„A zenekar fennállása során többször szóba került már, hogy szeretnénk egy igazi nyári hangulatú, bulizós, fesztiválozós videót.” – mesélte Seprényi Fanni, a banda basszusgitárosa.

A dalhoz egy szabad rendezésű klip készült, ami tökéletesen adja át a felvétel hangulatát és a lányok mindig vidám életérzését.

„A korábbi videóink között a legtöbb megrendezett volt, ahol hosszas matekozás, tervezgetés előzte meg a felvételt, most azonban valami merőben más volt a cél.” – tette hozzá Fanni.

A lányok nyáron a Hello Ugar fesztiválon játszottak, ahol Jónás Jácint jó barátjuk készített róluk őszinte pillanatokban valódi felvételeket.

„Jácint látásmódjára és türelmére feltétlen szükség volt ahhoz, hogy a klip elkészülhessen. Hozzá képest nekünk viszonylag egyszerű dolgunk volt, azt csináltuk, amit szoktunk: koncerteztünk, nevetgéltünk, táncoltunk – egyszóval jól éreztük magunkat.”

Idén márciusban jelent meg a lányok első nagylemeze „Ezmáraz” címmel, amin a most vászonra vitt „Pillangóhatás” is helyet kapott.

Legközelebb az Instantban hallhatjuk a lányokat szeptember 13-án.

Addig is hangolódásképp nézzétek meg legújabb videóklipjüket itt!