Hírek

M.UG hírek
2018.09.05

A kéket vagy a pirosat?

Vadonatúj felvétellel jelentkezett az ország elsőszámú alternatív-pop zenekara, a Fonogram-jelölt Péterfy Bori & Love Band.

Az új szám ihletadója a Színházak Éjszakája nevű rendezvény, amelynek a szervezői pár hónapja keresték fel a bandát, hogy írjanak egy a színházhoz kapcsolódó új számot. A felvételhez a zenekar barátja, Saiid, az Akkezdet Phiai sztárja csatlakozott, a végeredmény pedig legalább annyira lett filmes-mátrixos, mint színházas. A Színházak Éjszakája idén már hetedik alkalommal kerül megrendezésre (ezúttal szeptember 22-én), és egy olyan maratoni este lesz a fővárosban, amelynek során 31 (!) színházi előadást és programot lehet megnézni csupán egyetlen karszalaggal.

Az „A kéket vagy a pirosat” című felvételhez egy ötletes videóklip is készült, amelyben Bori az összes női szerepet magára vállalta, így a sarki fűszeres szexi eladójaként, vaduló popsztárként, sőt, szigorú rendőrnőként is megnézhetjük a bomba formában levő énekesnőt, aki sikeres színésznő is egyben! Bori a világhírű Krétakör színtársulat tagjaként egész Európát bejárta, és alakításáért a francia kulturminisztertől kapott névre szóló, elismerő levelet. Színjátszó tehetségét fantasztikusan viszi bele zenekari fellépéseibe, melyek elképesztően izgalmasak, energiával telítettek.

Mielőtt a nyári fesztiválozás végleg lecsengene, a banda sok szerettel vár mindenkit a Szekszárdi Szüreti Napokon egy fergetes bulira jövő hét pénteken (09.14-én), szeptember 27-én pedig Bori is fellép az NKA 25 éves nagykoncertjén a Budapest Arénában.

Válasszátok a kéket vagy a pirosat itt!