Hírek

Magneoton hírek
2024.06.18

Orville Peck & Kylie Minogue & Diplo – Midnight Ride

Az álarcos énekes, Orville Peck a magyarok két nagy kedvencével: Kylie Minogue-gal és Diploval kollaborált: itt a „Midnight Ride”

A country műfaja hazánkban egyre nagyobb teret hódít, főleg, ha olyan koncepcióban hallhatjuk, mint annak idején Anne-Marie a country királynővel, Shania Twainnel közös „UNHEALTHY” című gigaslágerét, vagy Dasha„Austin (Boots Stop Workin’)” című tavaly megjelent, virális zenéjét, mely óriási szenzációt váltott ki az egész világból.

Ma pedig az úttörő country művész, Orville Peck készül a toplistákra törni új, ellenállhatatlan single-jével, a „Midnight Ride”-dal – az idei Sziget Fesztivál legutóbbi headlinereként bejelentett ikonnal, Kylie Minogue-gal és a szupersztár DJ-producerrel, Diplo-val közösen. Hollywoodban, az éves WeHo Pride-on hangzott el először a dal június 2-án.

Peck – akinek hangját az ikonikus Elviséhez is hasonlíthatnánk - hamarosan megjelenő ’Stampede’ című albumának egyik zászlóshajója az új felvétel, mely a country stílust a pop fülbemászó képességével és a klubzene ütemeivel igazi disco himnuszként jeleníti meg.

Pályafutása során Peck számtalanszor feszegette a country zene határait – ez a küldetés pedig a „Midnight Ride”-dal folytatódik és annak hatalmas crossover vonzerejével.

 MEGNÉZEM