Hírek

Magneoton hírek
2024.09.13

Teddy Swims – Bad Dreams

Teddy Swims új sikervárományossal suhan az őszbe

A listavezető slágergyáros, Teddy Swims ma új korszakot nyit „Bad Dreams” című single-jével. Az új, fesztelen gitárriffekkel díszített, vérbeli popszám a „Lose Control” című masszív sikere és a jelenleg is toplistákat ostromló „The Door” után jelöli ki az amerikai aranytorkú énekes számára egy új ösvényt.

Swims karrierútjának jellemzéséhez tökéletesen illik az a közmondás, hogy „Lassan járj, tovább érsz”, hiszen évekig tartó, csendes munkája 2023-ban végre gyümölcsöző irányt vett és Swims-t a populáris kultúra élvonalába repítette. Kezdetben az előadó feldolgozásokkal gyűjtött többszáz milliós nézettséget, ennek eredményeként szerződött 2020-ban a Warner Records-hoz, fáradhatatlanul csiszolta hangját és dalszerzői képességeit, melyek saját dalokhoz és végül albumhoz vezettek.

2024 forgószélként kapta fel Swims-t, ekkor már az ’I’ve Tried Everything But Therapy (1. rész)’ című debütáló lemezének sikerét ünnepelhette, melyen szerepel az áttörést okozó „Lose Control”.

Az új fejezetindító „Bad Dreams” pedig vaskosan húzza alá, hogy Teddy a jelenlegi popzene egyik legizgalmasabb alkotója és előadóművésze.

 MEGNÉZEM