Hírek

Magneoton hírek
2024.09.13

RÜFÜS DU SOL – Break My Love

A Grammy-díj nyertes, elektronikus csapat, a Rüfüs Du Sol bejelentette új stúdióalbumát egy bejelentő dal, a „Break My Love” kíséretében

Hazánkban, a Sziget Fesztiválon 2023-ban megforduló, egyedi hangzásvilágú Rüfüs Du Sol bejelentette, hogy ötödik stúdiólemeze, az ’Inhale / Exhale’ egy hónap múlva, azaz október 11-én jelenik meg. Az ausztrál trió új felvezetésül a nosztalgikus hangulatú, édesen kesernyés „Break My Love” című zenéjét és egyedi rendezésű videóklipjét választotta.

Az ’Inhale / Exhale’ egy új korszakot jelent a csapat számára, amelyet a folyamat élvezete és a jelenben való alkotás határoz meg, ötvözi a természetben megtalálható, organikus hangokat a mesterséges úton előállított elektronikával. Az album olyan inverzív dalszövegeket és témákat ölel fel, amelyekért már több mint egy évtizede rajongók milliói szeretik a formációt: romantika, szívfájdalom, eufória, kétségbeesés – egy szerteágazó, érett zenei elképzelésen keresztül.

Az LP a csapat 2021-es ’Surrender’ című kiadványának folytatásaként szolgál majd, amelyen az „Alive” című, Grammy-díjas single is szerepel. Az is kiderült, hogy az idei évben megjelent felvételek, a „Music is Better” és a „Lately” is csatlakozik majd az új gyűjteményhez.

A „Break My Love” egy hivatalos videóklippel párosul, amelyet a hármas állandó kreatív motorja, Katzki rendezett és a zenekar vizuális történetmesélési utazását folytatja egy retrospektív hangulatú koncepción keresztül.

 MEGNÉZEM