Hírek

Magneoton hírek
2024.06.20

Nathan Dawe x MNEK – Ten (Get Back Up)

A BRIT-díjra jelölt DJ/producer, Nathan Dawe visszatért „Ten (Get Back Up)” című vadiúj kislemezével, melyben az angol énekes-dalszerző MNEK-kel egyesítette erőit.

A napokban a 30. születésnapját ünneplő lemezlovas képtelen leállni: sorra ostromolja izgalmas újdonságaival a hazai és nemzetközi toplistákat egyaránt. Eddigi karrierje során olyan slágerbombákat dobott le, mint az Ella Henderson csodálatos hangján megszólaló „21 Reasons”, a Joel Corryval és szintén Ellával közös masszív dance-nóta a „0800 HEAVEN” és a „Lighter (x KSI) című energikus, fülbemászó track.

Dawe-nak ez az első együttműkődése MNEK-kel, aki jelenleg a brit pop egyik legfelkapottabb előadója több mint 8 milliárd összstreammel, egy Grammy-, valamint többszörös BRIT- és Ivor Novello-jelöléssel büszkélkedhet. Nevéhez olyan gigahitek fűződnek, mint a Joel Corryval közös „Head & Heart”, a Zara Larsonnal jegyzett „Never Forget You” vagy a Jax Jones-kollab „Where Did You Go”.

A most bemutatott „Ten (Get Back Up)” egy magával ragadó, himnikus dal, amely a függetlenségről és a szabad akaratról szól. Nathan kellemes, lágy hangzása és a felemelő refrén MNEK erőteljes vokáljával garantálja az azonnali dallamtapadást.

Hallgassátok meg itt!