Hírek

Magneoton hírek
2024.08.09

LuvOli feat. Kállay Saunders – Young And In Love (Lotfi Begi Remix)

LuvOli és Kállay Saunders júniusban megjelent „Young And In Love” című kollaborációja most Lotfi Begi újraértelmezésében érkezik.

A Fonogram-díjas lemezlovas nemcsak saját felvételei és kollaborációi miatt mondható kultikusnak a hazai popszcénában, hanem kiváló intuícióval találja meg azokat a dalokat is, amelyekhez illik az elektronikus tuning. Elég megemlíteni a ByeAlex és a Slepp „Még mindig…” című szerzeményét vagy Bogi „We All”-ját, melyeknek hihetetlenül jól állnak a feszes ütemek és bulis tónus.

„Nincs alaprecept, folyamatos kísérletezés van, ha egy remixet készít az ember. A fellépéseim során – jelenleg 20-25 bulim van egy hónapban – alig van alkalom, hogy az eredeti felvételt hallaná a közönség. A remixben az a jó, hogy más zenei stílust szerető hallgatókat is képes megszólítani” – mondta el Begi, aki nemcsak a régi klasszikusokat kutatja, de a feltörekvő tehetségekre is nagy figyelmet fordít.

„Megkeresett LuvOli, hogy mi lenne, ha csinálnánk egy remixet a „Young And In Love” című trackhez. Meghallgattam Oli korábbi dalait és azok alapján nagyon tehetségesnek tartom. Minden túlzás nélkül  szerintem ez a dal és a hozzá tartozó videóklip is nemzetközi színvonalú. Úgy gondoltam, hogy érdemes csinálni egy dance verziót belőle, amitől még mozgalmasabb lesz. Örülök, hogy egy fiatal előadóval dolgozhattam együtt, a tehetséggondozás régóta fontos számomra” – mesélte a sztár DJ.

 

Nézzétek meg a remix hivatalos videóklipjét itt!