Hírek

Magneoton hírek
2024.06.18

Griff – Miss Me Too

Megjelent a brit énekes-dalszerző, Griff legújabb kislemeze, a „Miss Me Too", mely tovább építi a világot az előadó merész új érája köré.

Tavaly debütált váratlanul a következő zenei fejezet első része, a ’vert1go vol.1’ című négyszámos EP, melyről a beharangozó single, a „Vertigo” egy szédületes pophimnusz a húszas éveik elején járó fiatalok érzelmi zűrzavaráról. Ezt követte a csodálatos „Astronaut” című zongoravezérelt ballada, melynek megalkotásában Chris Martin, a Coldplay frontembere is segédkezett.

A 2021-es BRITs Rising Star-győztes énekesnő a „Miss Me Too” felvételt jóval színesebb és magabiztosabb, de tőle megszokott vallomásos módon írta meg. Az eufórikus elektro-pop banger arról szól, hogyan találj vissza önmagadhoz és szerezd vissza a magabiztosságodat egy szerelmi csalódás után. A dinamikus tempó, a szárnyaló szintetizátorok és Griff éteri énekhangja egyszerre hatnak a lélekre, miközben felszabadítják a hallgatót.

A számhoz forgott lenyűgöző és energikus videójában a koreográfia azt a kaotikus és mégis áttörő momentumot ragadja meg, amikor a kétségbeesés örömbe fordul át. Griff 2024-ben ezzel egy újabb kreatív utazásra hívja a közönséget, amely a „Miss Me Too” szerint veled kezdődik.

Nézzétek meg a videót itt!