Hírek

rapID talent hírek
2022.04.04

Masked Wolf x Bring Me The Horizon – Fallout

A platinalemezes előadó, Masked Wolf egy hihetetlen műfaj-kavalkáddal lepte meg a közönséget, hiszen a „Fallout”-ban nem más, mint a listavezető, Grammy-díjra jelölt rockzenekar, a Bring Me The Horizon a közreműködő.

Az újragondolt számban a rapper frappáns szövegét a frontember, Oli Sykes utánozhatatlan énekhangját kísérő masszív refrénje egészíti ki.

Masked Wolf és a metálcsapat eredetileg 2021 nyarán kereste meg egymást, hogy újragondolják HVDES „Fallout” című elektronikus szerzeményét, majd stúdióba vonultak és a végkifejlet szám az eredetihez képest teljességgel más dinamikát kapott.

A háttérről Masked Wolf így mesélt: „Még sosem csináltam olyan együttműködést, ami sötétebb hangulatú lett volna. Ugyan mindig is úgy éreztem, hogy a márkám a sötétség küszöbén áll, mégis megvártam a megfelelő alkalmat, hogy átlépjem ezt a küszöböt. Amikor meghallottam a „Fallout”-ot, azonnal magával ragadott. Úgy éreztem, hogy a romok között kell lennem, mégis ki lehet hozni belőle. Az, ahogyan a szám az idő előrehaladtával épül, úgy éreztem, semmi baj nincs vele. Számomra tökéletesen felépített, és olyan érzelmeket ébreszt bennem, amelyekbe szeretek mélyebbre merülni."

Nem ez az első eset egyébként, hogy a Bring Me The Horizon feldolgozásokat készít – legemlékezetesebb ilyen aktualitás volt Ed Sheeran-nel a „Bad Habits, amit először a BRIT Awards-on adtak elő élőben.

Tavaly ősszel Masked Wolf bemutatta debütáló, 17 zenéből álló mixtape-jét, az ’Astronomical’-t, amelyet az ausztrál rapper dupla platinalemezt bezsebelő, „Astronaut In The Ocean” című trackje és a szintén nagysikerű „Pandemonium” emelt ki. Az „Astronaut In The Ocean” világjelenségnek bizonyult, nyolc országában első helyen végzett, és mára több mint egymilliárd streamet gyűjtött össze.

 

Hallgasd meg itt a Bring Me The Horizonnal közös „Fallout” című tracket!