Hírek

rapID talent hírek
2023.01.30

Cordae – Two Tens (feat. Anderson.Paak)

Cordae igazi old-school hip-hop track-kel rúgja be 2023 ajtaját. A kétszeres Grammy-jelölt rapper újdonsága ráadásul Anderson .Paak-kal érkezik. Íme a “Two Tens”!

A dal a duó második kollaborációja, a platina minősítést szerző “RNP” után. A felvétel elképesztő rap-banger lett, több mint 160 milliós Spotify streamet hozva a konyhára. A többek közt az “RNP”-t is tartalmazó, “Lost Boy” című lemez volt Cordae igazi áttörést jelentő megjelenése. Az addig lakókocsiparkokban és hajléktalanszállókon való vergődést a csillogás és hatalmas szakmai sikerek váltották fel a mindig őszinte hangvételű szövegeiről ismert rapper életében.

Anderson .Paak-ot aligha kell bemutatni a hip-hop szerelmeseinek. A kaliforniai szupersztár nyolc Grammy-díjjal és számos platina minősítést elérő single-lel büszkélkedhet. Ikonikus, közéleti és politikai tartalmakkal teli “Lockdown” című slágere Barack Obama éves “Kedvenc Zenék” lejátszási listájára is felkerült. A dalszerző-producer legújabb nagy dobása a 2021-ben, Bruno Mars-al közösen alapított Silc Sonic nevű formáció. A még abban az évben megjelentetett lemezük hatalmas közönségsiker lett. A lemez végül négy Grammy-t nyert, a „Leave the Door Open” című single pedig már több mint egymilliárd Spotify streamnél jár.

A most elkészült “Two Ten”-hez kreatív videóklip is készül, amiben a két rapper fergeteges partihangulatban dobálja egymásnak a sorokat a klubban.

 

Nézd meg itt!