Hírek

rapID talent hírek
2022.09.19

Masked Wolf – Sailor On The Moon Feat IDK & KayCyy

Az „Astronaut In the Ocean” gigasláger mögött álló dupla platinalemezes hiphop-előadó, azaz Masked Wolf a két legmenőbb underground rapperrel – IDK-val és KayCyy-vel – állt össze.

Ez a track sejtető címet kapott, hiszen most nem egy űrhajós van az óceánban, hanem egy tengerész ragadt a holdon – minden bizonnyal a „Sailor On The Moon” lesz a soron következő hiphop-banger a sydney-i gyökerű előadó repertoárjában.

A nyers stílusú és húsbavágó témákat feldolgozó rapper/dalszerző, Masked Wolf eddigi dalait több mint 2,5 milliárdan streamelték. Mind közül a legsikeresebb zeneszám, az „Astronaut In The Ocean” ma már nyolc ország slágerlistáit hódította meg, és a magyar közönség számára is bebizonyosodott az idei Szigeten, hogy hatalmas show-t képes összehozni a színpadon.

A „Sailor On The Moon” az előadó által elkezdett nagy volumenű együttműködéseit követi: a Bring Me The Horizon-nal közös „Fallout”-ot, valamint Mike Posnerrel készített „Madhouse”-t. Az elismert rapper, KayCyy Grammy-jelölést kapott Kanye West-tel a „Donda”-ban végzett munkája miatt, valamint a nagyszerű hiphop-előadó IDK is szerepet kapott az új számban.

Masked Wolf füstös hangjához tökéletesen passzol a két résztvevő rapbetéte, akárcsak a mély beatekben tobzódó zene.

 

Hallgasd meg itt!