Hírek

rapID talent hírek
2022.06.24

Masked Wolf - Jenny I'm Sorry Feat. Alex Gaskarth of All Time Low

A görög-ausztrál származású rapper/dalszerző, Masked Wolf legutóbbi dala, a „Fallout” megjelenését követően egy újabb alt-rock kollab következik – ezúttal Alex Gaskarth-tal, az All Time Low frontemberével. A műfaji csavart „Jenny I’m Sorry” címmel hozza el az egymást tökéletesen kiegészítő páros.

Az enyhe modorú férfiból napközben a stúdióban féktelen „farkassá” átalakuló Masked Wolf egy szenvedélyes és ősi hip-hop erővé nőtte ki magát. A Sydney-ből érkező előadó dupla platinalemezes, „Astronaut In The Ocean” című trackje ma már nyolc ország slágerlistáit hódította meg, és dalait több mint 2,5 milliárdan streamelték. A rappertől idén azt is megtudhattuk, hogy nem áll távol a műfajok közti egész extrém kísérletezés sem, így legutóbb a Bring Me The Horizonnal alkotott közösen.

Az idei Sziget Fesztiválon is fellépő rapper új együttműködésében ismét áthidalja a stílusokat a maryland-i pop-punk banda tagjával, Alex-szel – így született meg a „Jenny I’m Sorry”. Az eredmény pedig: izgalmas rapbetétek és táncra késztető ritmus.

Hallgasd meg itt!