Hírek

rapID talent hírek
2022.05.09

Jack Harlow – Come Home The Kids Miss You

Megérkezett a Grammy-jelölt rapgéniusz, Jack Harlow új, sztár-kollaborátorokat felvonultató albuma!

A Variety által „a holnap slágerkészítőjeként” emlegetett Jack Harlow a zeneipar egyik kiemelt, új sztárja. 24 évesen már három Grammy-díj jelöléssel, tizenkétszeres platinaminősítéssel és több mint 5 milliárd összesített streammel büszkélkedhet. A lousville-i fenegyerek vadonatúj ’Come Home The Kids Miss You’ című szólólemeze 2022. május 6-án debütált.

Ez Harlow nagy visszatérése a 2021-es kasszasikert követően, hiszen a szintén Grammy-díjra jelölt Lil Nas X-szel közös „Industry Baby” című trackkel egészen az első helyig meneteltek a Billboard 'Hot 100' listáján és nem mellesleg óriási közönségkedvenc, amit a 341 milliós YouTube-megtekintés is bizonyít.

A rendkívüli rapper megállás nélkül azon dolgozott, hogy még nagyobb magasságokat érjen el várva várt második albumával, a ’Come Home The Kids Miss You’-val, amiről eddig már megismerhettük a fúvósokkal kiemelt, bombasztikus számot, a „Nail Tech”-et és az addikciót kiváltó folytatását, a „First Class”-t. A kiadványon olyan elismert együttműködőkkel találkozhatunk, mint Drake, Justin Timberlake, Lil Wayne és Pharell.

A korongon egy kakukktojás is fellelhető: a „Dua Lipa” című felvétel, amely egy önálló szerzemény és a popdíva előtt tiszteleg. Habár Dua Lipa nem működött közre a zenében, de Jack előzetesen megmutatta az énekesnőnek a dalt, amire egyből áldását adta.

Hallgasd meg itt a "Dua Lipát"!