Hírek

rapID talent hírek
2022.07.08

Burna Boy – Love, Damini

A Grammy-díjas nigériai előadó, Burna Boy visszatért hatodik stúdióalbumával, benne formabontó együttműködésekkel megspékelve.

A ’Love, Damini’ egy 19 számot tartalmazó, őszinte hangvételű lemez lett, az ikonikus Burna Boy-i klasszikusok mellett pedig új hangzásokat is fellelhetünk a kiadványon.

Az új korong az „afrikai óriásként” is emlegetett énekes-dalszerző Grammy-díjas albumát, a ’Twice As Tall’-t követi. Az előfutár „Last Last” címmel érkezett és röpke egy hónap alatt 20 millióan voltak kíváncsiak videóklipjére a YouTube-on, a digitális szolgáltatók platformjain pedig 2 milliárd összesített streamet ért el globálisan. Mindegyik számot jelentős életesemények ihlették, egyben az afrikai sztár új zenei korszakát is jelzik. Az együttműködők között pedig olyan zenei trendalkotók szerepelnek, mint Ed Sheeran, J Hus, Popcaan, Blxst, Kehlani, J. Balvin, Khalid, Victony és Ladysmith Black Mambazo.

A lemez mellé egy hivatalos videóklip érkezik az Ed Sherannel közös „For My Hand”-hez, amely zseniális ritmusával, Burna Boy jellegzetes afrobeat hangzásával és Ed finomra hangolt popérzékével egy igazán egzotikus track lett.

 

Hallgasd meg itt az újdonságot!