Hírek

Magneoton hírek
2021.01.26

bongor - Körök

Erre vártunk régóta: itt a bongor album!

A dupla klippremier után nem is lehetne tökéletesebb folytatás, megjelent a rapID győztes „Körök”című albuma.

Bongor nem először vesz le a lábunkról, hiszen szeptemberben kisült a színész-rapper kenyere. A péknek állt szerző klipje óriásit ment a YouTubeon, a kommentelők azóta sem bírnak magukkal. Novemberben tovább folytatta a menetelést, és mindenkit bepörgetett „Körhinta” című dalával, amiben derűre ború jön, de amolyan humorosan, őszintén, bongorosan.

Január 21-én egy dupla premierben két újabb tracket villantott, a szókimondó „Paralel”, ami mellett ismét nem tudtak szó nélkül elmenni a hallgatók, és a mélyenszántó „98/20” vitte el kispénteket. A két klip után pedig már tűkön ültünk, hogy mit tartogathat még az album, jelentjük, az első pillanatától az utolsó másodpercéig mesterművet.

Bongor gondoskodott róla, hogy a megismert dalok mellett az új szerzemények pörgetésével se tudjunk leállni, Pámer Csillával közös „Klíma” azonnal rabul ejt, hogy aztán a „Fogócska” sorai közt együtt sírjunk-nevessünk, és ez még csak az első három track. A korongra felkerült két angol nyelvű szerzemény is, az albumzáró „Jackpot” pedig egyenesen telitalálat lett!

Ha egy albumot hallgatsz ma meg, az biztosan ez legyen!