Fellépésszervezés

 

Varga Viktor

Varga Viktor 2009-ben került először reflektorfénybe a Csillag születik című tehetségkutatónak köszönhetően. A különc fiúra hamar felfigyelt a szakma és a közönség is, és 2010-ben már meg is jelent első lemeze, rajta a „Lehet zöld az ég…” című, kirobbanó sikerű dallal. 2011-ben újra meghódította a slágerlistákat „Szőkével álmodtam ” című számával. A többszörös Fonogram-jelölt előadó 2013-ban új oldaláról mutatkozott be „Újratervezés” című felvételében. Viktor zenéi egytől egyig slágerlistás szerzemények lettek, amelyek több milliós össznézettséget értek el YouTube-on.

A karizmatikus énekes 2017 májusában teljes erőbedobással tért vissza, a „Nagy utazás” című nyári számhoz egy bulisabb, modern remix is készült Lotfi Beginek köszönhetően, így a dal a rádiókban és a klubokban egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Idén tavasszal jelent meg a „Találd meg magad” című, Sterbinszkyvel közös szerzeménye, amit az igazán könnyed nyári szerzeménye követett „Üljünk a stégen” címmel.
A sokoldalú művész „csodabogár” a zene mellett a képzőművészetben is kibontakoztatja tehetségét: festményeinek témáját mindig aktuális élettapasztalatai inspirálják. Stílusa izgalmas egyveleget alkot: a humor, a szenvedély, a kreativitás járja át lényét, alkotásait, dalait és koncertjeit egyaránt.

Viktor immáron kiforrott zenei stílusával, repertoárjában legnagyobb slágereivel, saját szerzésű számaival és hamarosan megjelenő nagylemezének anyagával várja közönségét fellépésein. Zenésztársaival grandiózus élő koncertekkel és intimebb hangulatú, akusztikus „live session” produkciókkal varázsolja el hallgatóságát.

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/varga-viktor
Párczen Anett +36302469678
parczen.anett@magneoton.hu

 

 

AŽUR

A 2016-ban alakult AŽUR zenekar a magyar underground egyik legígéretesebb formációja. Az öt fiatalból álló alternatív pop-rock együttes (Baka Rebeka - ének, Bakos Attila - basszusgitár, Bakos Zita - billentyű, Miklós Dávid - gitár, Müller Máté – dob) 2017-ben nyerte el végleges formáját. A zenekar tehetségére a szakma is hamar felfigyelt: a Nemzeti Kulturális Alap jóvoltából bekerültek az induló zenekarok támogatására létrehozott Hangfoglaló Programba (ex-Cseh Tamás Program) 2017 őszén, majd megnyerték 2017-es Öröm a zene nevű tehetségkutatót is, amelynek a fődíja egy fesztiválfellépés volt a SZIN színpadán.

2018 nyarán már olyan fesztiválokon kaptak lehetőséget a bemutatkozásra, mint a SZIGET, VOLT Fesztivál, a VéNégy és az AlteRába fesztivál, ami mellett országszerte turnéztak a legmenőbb vidéki klubokban a Lóci játszik zenekarral közösen.

Az együttes első nagylemeze 2018 novemberében látott napvilágot „Titkod vagyok én” címmel, amely 13 páratlan gyöngyszemet tartalmaz, köztük a „Zuhanok” című dalt, illetve a korong előfutáraként megjelent „Látomás” című felvételt. Az albumot a „Piros, és nem kék” című háromdalos EP vezette fel, amihez egy tudatosan megkomponált videóklip trilógiát is lencsevégre kaptak a fiatalok.

Az AŽUR zseniális dalszövegei, magával ragadó, egyedi zeneisége egyértelműen az alternatív zenei szcénának egyik meghatározó és pótolhatatlan színfoltjává teszik a zenekart.

Imre Zsolt +36302209515
imre.zsolt@magneoton.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ámokfutók

Az többszörös arany- és platinalemezes Ámokfutók neve a ’90-es évek elején ivódott be a köztudatba felejthetetlen slágereinek köszönhetően, és immáron 25 éve töretlenül dübörög a produkció a hazai popszakmában. Időközben az Ámokfutók fogalommá vált, ami egyértelműen a „mitikus” frontember és producer: Kozso személyével forrt egybe.

Hazánk legendás showmanje kirobbanó formában van, és fáradhatatlanul járja az országot csapatával, hogy visszacsempéssze a közönség soraiba azt a hamisítatlan életérzést, amivel a ’90-es években belopta magát rajongói szívébe.

Koncertjein olyan ikonikus dalok csendülnek fel, mint a „Szomorú szamuráj”, „A Hold dala”, a „Ne sírj”, „Meghalok egy csókodért” és még sorolhatnánk az emlékezetes slágereket, mellyel Kozso és csapata több embert mozgat meg, mint valaha.

Az óriási sikernek örvendő szerzemények, zeneileg modern köntösben, de változatlan mondanivalóval élednek újjá a színpadon, és emellett Kozso mindig tartogat meglepetéseket közönsége számára!

Az Ámokfutók ősszel ünnepelte negyed évszázados fennállását, melynek apropóján „25” címmel új albumot jelentettek meg. A korongon számos, sokszínű újdonság és régi dalok újragondolásai is helyet kaptak, mint pl. a „Kitsit vad a lány”, amelyhez klipet is készített a csapat.

Párczen Anett +36302469678
parczen.anett@magneoton.hu

The Sign

A miskolci származású, öt szemtelenül fiatal zenészből álló The Sign 2012-ben alakult. Czinke Dani, Czinke Máté és Török Dani gyerekkori barátok, hozzájuk csatlakozott Kollár Ábel és Szentpétery Mózes. Egy hobbi garázsbandából díjnyertes és folyamatosan koncertező együttessé nőtték ki magukat, akik a zenélést már profi szinten űzik és rendszeresen megfordulnak országszerte a legmenőbb klubok és fesztiválok színpadain.

Alakulásuk után nem sokkal a Margaret Island előzenekaraként koncerteztek, az Akváriumban és a Várkert bazárban játszottak, 2018-ban pedig már a Honeybeast zenekarral turnéztak. Első daluk, az ""Egyetlen"" nem sokkal megjelenése után, 2017 augusztusában megnyerte a Petőfi Rádió ’Saját zenéd’ versenyét. A banda jelenleg az első albumán dolgozik, ’Többet mond itt minden Rólad’ címmel, ami 2019 elejére várható. A korong egyik felvétele, az „Ő” bejutott a DAL 2019 legjobb 30 produkciója közé.

A The Sign single-jei is helyet kapnak koncertrepertoárjukban: az „Egyetlen” egy bájos szerelmes dal, a kapcsolatok első, rózsaszín ködös korszakáról, a „Királylány” pedig egy eltévedt lányról szól, aki végül felismeri az életben igazán fontos dolgokat. A felvételek a pop, elektro, alternatív és folk határán mozognak, különleges hangzásviláguk egészen egyedi a jelenlegi magyar palettán és kiválóan tükrözi a banda jellegzetes zenei stílusát. A koncerteken megmutatkozik a zenekar érzelmesebb és pörgősebb, bulizósabb oldala egyaránt, amihez összetéveszthetetlen előadásmód társul.

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/the-sign
Imre Zsolt +36302209515
imre.zsolt@magneoton.hu

 

 

The Palace

A The Palace (ejtsd: pálász) zenekar 2018-ban mutatkozott be, de a tagok már több mint 8 éve zenélnek együtt. Solymár Mátyás (ének), Fehér Holló (gitár), Wittinger Bálint (basszusgitár, gitár) és Kerekes Tibor (dobok) általános iskolai osztálytársakból lettek legjobb barátok, így nem csak a színpadon, de a mindennapi életben is kiegészítik egymást.

A banda hangzása elektronikus és pop elemeket vegyít alternatív rockkal, a csavar viszont a szövegekben jön, ugyanis a The Palace nem az átlagos szerelmes vagy bulis témákat dobja be dalaiban. A teljes zenekar vegán életmódjának köszönhetően szerzeményeikben visszaköszön a környezetvédelem és az állatok alapvető jogainak védelme, ami mellett témaként szolgál a fiatalokat manapság már népbetegségként érintő testképzavar problémája, amely kapcsán az önelfogadás jelentősége és az erre történő ösztönzés áll fókuszban.

A 2018 nyarán megjelent háromdalos EP főcímdala, a „Pulcsiban alszunk” is ezt a témát dolgozza fel, melyhez Bencze Blanka „Pulcsiban alszom” című könyve adta az ihletet. A zenekar a dalt Závodi Marcival (Zävodi) közösen hangszerelte. A kislemezen található további két track a „James Dean” és az „Arany János”. Azóta „Elúsznak az esték” és „Polaroid” címmel jelentkeztek újdonságokkal, amikkel koncertjeiken élőben is valósággal felrobbantják a színpadot.

A The Palace egy rendkívül kreatív banda; a klipeket, grafikákat, zenéket a fiúk mind saját maguk készítik. Emellett létrehozták a The Palace Kollektívát, amellyel hosszú távú céljuk, hogy más fiatal tehetségekkel, művészekkel kölcsönösen segítsék és támogassák egymást. A The Palace tagjai még csak 21 évesek, mégis jó adag érettség és eredetiség lakozik bennük, és azt jósoljuk, hogy zenéjük futótűzként fog terjedni!

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/the-palace
Imre Zsolt +36302209515
imre.zsolt@magneoton.hu

 

 

Pápai Joci

A nagyközönség 2005-ben ismerhette meg a tatai fiút, aki a TV2 Megasztár című tehetségkutatójának vigaszágasa volt. Joci első nagyobb sikerét a „Ne nézz így rám!” és az „Adj erőt” című dalaival érte el.

2006-tól számos közös felvételben („Nélküled”, „Nekem ez jár”, „Érezd”) közreműködött jó barátja, Majka oldalán, de a legnagyobb sikert a 2015-ben megjelent „Mikor a test örexik” című dal aratta, melynek megtekintése közel 23 milliónál jár a YouTube-on. Joci ezután egy újabb önálló számmal jelentkezett, amit Caramellel és Szabó Zével közösen alkottak „Elrejtett világ” címen. 2016 tavaszán a könnyed pop-funk stílusú, „Senki más” című dallal rukkolt elő, ismét Majkával közösen.

A nagy áttörést az „Origo” című szerzeménye hozta meg számára, amivel meghódította A Dal 2017 műsorának zsűrijét, közönségét és a hazai slágerlistákat, az Eurovíziós Dalfesztivál nemzetközi döntőjében pedig az előkelő 8. helyig repítette Jocit. Azóta olyan nagysikerű dalai láttak napvilágot, mint az „Özönvíz”, a „Látomás”, a „Távol”, vagy a „Kirakós”, melyeknek köszönhetően Pápai Jocit egyértelműen a szívébe zárta a közönség. Az énekest élő koncertjeire kiváló session zenészei és az esetek többségében tehetséges táncosa, Virág Alexandra (Mulan) is elkíséri. Repertoárjában a pop, R&B dalok mellett felcsendül néhány eredeti roma dal is, igazán különleges hangulatot adva az estének. 

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/papai-joci
Párczen Anett +36302469678
parczen.anett@magneoton.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Király Viktor

Király Viktor a Megasztár 4. szériájának nyerteseként 2008-ban az „Év hangja” volt, platinalemezes, VIVA Comet díjas előadó, hazánk egyik legkedveltebb férfi énekese. Olyan nagysikerű dalok szerzője és előadója, mint a Majkával közös „Hatodik emelet” és „Füttyös”, a „Fire”, a „Shoulda Woulda Coulda”, a „Trust My Body", vagy első komolyabb slágere a „Solo”. Viktor Amerikában nőtt fel, és itthoni pályafutása mellett nagy erőket fordít külföldi karrierjének építésére is. 2015-ban az amerikai „The Voice” c. műsorban bizonyította, hogy a legjobbak közt a helye. A zenei tehetségkutató műsorok kedvelt arca: két éven át Az ének iskolája egyik tanára (zsűritagja), 2016-ban a Star Academy zsűritagja volt, 2017-ben pedig lélegzetelállító produkcióival a Sztárban sztár második helyezését érte el, majd a Sztárban sztár + 1 kicsi második évadában ítészi székbe ülhetett. Viktor – a rajongók nagy örömére – egyre gyakrabban jelentkezik magyar nyelvű szerzeményekkel, melyekkel a régi slágerekhez hasonlóan osztatlan sikert arat koncertjein.

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/kiraly-viktor
Párczen Anett +36302469678
parczen.anett@magneoton.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Majka

Majka a 2000-es évek eleje óta a magyar showbiznisz első számú fenegyereke. Rádiós és tévés műsorvezető, rapsztár, valamint általánosan elismert celebritás és megmondó ember. Olyan kitörölhetetlen slágereket gyártott az elmúlt években, mint a „Belehalok”, a „Csak te létezel”, az „Eléglesz”, a „Partykarantén”, a „Mindenki táncol /90’/”, és a „Füttyös”.

Majka élő fellépésein a fantasztikus hangú Kollányi Zsuzsi mellett további 5 kiváló zenész kíséretében biztosítja a fergeteges hangzást és koncertélményt.

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/majka
Párczen Anett +36302469678
parczen.anett@magneoton.hu

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Miskovits

Miskovits Marci, a mindig ezer fokon égő, ambiciózus, vagány műsorvezető-rapper-influencer mára szinte megkerülhetetlenné vált a hazai showbusiness világában. Már egész korán, kiskamaszként megismerkedett az online és helyi televíziós riporterkedés rejtelmeivel, majd 16 évesen a VIVA TV-n keresztül országos ismertségre tett szert. Láthattuk őt saját, RandomMarci című műsorában, de oszlopos tagja volt a Megálló, az Interaktív, a VIVA CHART Show csapatának és házigazdája a grandiózus VIVA Comet gálának is.

Laza, közvetlen és frappáns stílusára a TV2 csoport is felfigyelt és 2016-tól változatos műsorvezetői szerepekben tűnt fel a FEM3 Café, a Sztárban Sztár +1 kicsi, A Nagy Duett, a Star Academy, a Red Carpet és az Extrém Activity adásaiban. 
Palvin Barbi mellett Marci vezette a 2017-es Petőfi Zenei Díjátadó Gálát a VOLT Fesztivál nyitónapján, illetve láthattuk az M2 Petőfi TV „Én vagyok itt!” című aktuál zenei műsorában és a Budapest Park online videóinak riportereként is. 
A 22 éves Miskovits Marci mára a fiatalok egyik bálványává vált és influencerként is jelentős hatással bír. Online vlog epizódjait – többek közt a fesztiválokat bemutató K-OSZ TV-t – több tízezrek nézik YouTube-on, Facebook szimpatizánsainak tábora a 30.000 főt, míg Instagram követőinek száma a 20.000 főt közelíti. Emellett az utóbbi években a hazai hip hop bulik meghatározó arca lett, az ország egyik legkedveltebb partysorozatának, a Rock The City ’DATWAY’ nevű különkiadásának rendszeres házigazdája.

Marcinak nagy vágya vált valóra 2017-ben: Miskovits néven beindította hip hop előadói karrierjét is. Tavaly nyáron adta ki első felvételét ""Városkép"" címmel, amely könnyed, soul-lounge hangzásával sokak kedvence lett. A bemutatkozást pedig olyan bulidalok követték, mint a „Veletek"", a Fehér Hollóval közös „Budapest”, vagy a Marci karakterét és zenei világát kiválóan tükröző, kissé indokolatlan képsorokkal és humorral fűszerezett trap szám, a „Mindenhol”.
Miskovits Marci műsorvezetőként és zenei fellépőként egyaránt rendelhető zártkörű és nyilvános rendezvényekre, fesztiválokra, egyetemi napokra. 

http://magneoton.hu/magneoton/hu/eloadok/miskovits-marci
Párczen Anett +36302469678
parczen.anett@magneoton.hu