Előadók

Varga Viktor

Varga Viktor 2009-ben került először reflektorfénybe a Csillag születik című tehetségkutatónak köszönhetően. A különc fiúra hamar felfigyelt a szakma és a közönség is, és 2010-ben már meg is jelent első lemeze, rajta a  „Lehet zöld az ég...” című, kirobbanó sikerű dallal.  2011-ben újra meghódította a slágerlistákat „Szőkével álmodtam” című számával. A többszörös Fonogram-jelölt előadó 2013-ban új oldaláról mutatkozott be „Újratervezés” című felvételében. Viktor zenéi egytől egyig slágerlistás szerzemények lettek, amelyek több milliós össznézettséget értek el YouTube-on.

A karizmatikus énekes 2017 májusán új dallal jelentkezett, a „Nagy utazás” című nyári számhoz egy bulisabb, modern remix is készült Lotfi Beginek köszönhetően, így a dal már a rádiókban és a klubokban egyaránt nagy népszerűségnek örvend. Viktor a zene mellett a képzőművészetben is kibontakoztatja tehetségét: festményeinek témája a szerelem, a vágy, a férfi és nő kapcsolata. A polihisztor művész stílusa izgalmas egyveleget alkot: a humor, a szenvedély, a kreativitás járja át lényét, dalait és koncertjeit egyaránt. Szerethető karakterét 2017 októberében a Konyhafőnök VIP műsorban is megismehettük. A folyton megújuló előadót karácsonykor az Álomutazó mesemusical színpadán is fellépett, a szuperprodukció főcímdalát pedig Radics Gigivel közösen énekelte.

Első önálló szerzői albuma 2019. áprilisában jelenik meg „Mi” címmel, aminek bemutatója április 27-én lesz a TRIP hajón. Az este különlegessége, hogy a koncerthez egy exkluzív kiállítás is társul, ahol Viktor festményei és képzőművészeti alkotásai lesznek láthatóak.

Viktor zenei ízlése mindig is széles palettán mozgott, így nagyon örült, amikor a legendás lemezlovas, Sterbinszky megkereste készülő elektro-pop dalának ötletével, amiben az énekes az eddigiektől merőben más területen próbálhatta ki magát. Közös munkájuk gyümölcse, a „Találd meg magad” igazán ütős track lett, melyet a robbanékony, elszállós, lüktető zenei alap és Viktor selymes hangja tesz igazán trendivé.