Hírek

Zoli Vekony - Closer To Me

Ismét egy érzelmes dance slágert írt Vékony Zoli. A producer a vokálra egy amerikai énekesnőt kért fel, a videó ötletét pedig Mosolykával és férjével, Sándorral álmodták meg.

„Épp a most készülő Mosolyka film utómunkáján dolgoztunk, mikor mindhármunkat egyszerre csapott fejbe a felismerés: már megint a telefonunkat nyomkodjuk egymás társaságában. Ekkor fogalmaztuk meg a gondolatot, hogy telefon nélkül sokkal kommunikatívabb a világ. A „Closer To Me” című dalomhoz készült klipben megmutatom, mennyire groteszkül néz ki, amikor valaki a szerelme, családja vagy barátai társaságában nyomkodja a telefonját. A videóval tükröt tartok azok elé, akik nem egymással vannak elfoglalva. Egy mosoly, egy meghitt beszélgetés, egy önfeledt nevetés vagy egy érintés annyira sok örömet tud okozni. A mai világ egyik legnagyobb problémája, hogy sokan ezt nem veszik észre, én pedig szeretném felhívni rá a figyelmet.” – mesélte Zoli a dal képi anyagáról.

A zeneszerző-producer Gelencsér Tímeát választotta női főszereplőnek, a férfi lead castingolásánál pedig nagyon ügyelt arra, hogy karakteres arcú színész legyen. Zoli nem csak előadóként volt jelen a forgatáson, de rendezője és operatőre is az anyagnak.

„Kihívásként élem meg a munkáimat. Igyekszem minél több érzelmet közvetíteni kép és hang segítségével. Szerencsére van egy jól bevált csapatom, Schnell Viktor stylist és Craicun Eszter sminkes, akikkel rugalmas és könnyű a közös munka, hiszen igazi profik.” – mesélte Zoli.

Nézzétek meg ti is a zeneszerző új alkotását itt!