Hírek

Magneoton hírek
2021.11.23

Zaz - Le jardin des larmes feat. Till Lindemann

A többszörös platinalemezes francia énekesnő a Rammstein frontemberével kollaborált, a végeredmény pedig egyben varázslatosra és meghökkentőre sikerült!

A felvétel Zaz október végén megjelent vadonatúj albumán, az „Isa”-n kapott helyet további 12 felejthetetlen szám mellett.

Zaz saját elmondása szerint hihetetlen élmény volt együtt dolgozni Till Lindemann-nel. „Nagyon büszke és egyben meghatott vagyok ettől a különleges találkozástól, tele van költészettel” - tette hozzá.

A szöveget a német énekes/költő szerezte, amit végül lefordítottak franciára. A melankolikus szerzeményben pedig izgalmas és egyben lenyűgöző párost alkot Zaz és Till csodálatos hangja.

A Tours városában született különleges hangú előadó számaiban a francia sanzont elegyíti a jazz és soul stílusjegyeivel. Zaz 2010-ben robbant be a köztudatba, amikor is bemutatta nagysikerű „Je veux” című szerzeményét, ami azóta már több mint 122 milliós streamet generált csak a Spotify-on. Azóta megjelent lemezei hatalmas sikereket értek el, világszerte 4 millió példányban keltek el. A bájos énekesnő többek között Budapesten is fellépett már és adott minden alkalommal egy felejthetetlen estét.

Költői képekben gazdag kisfilmmel együtt érkezett a kollaboráció, amiben a két előadón keresztül egy szenvedélyes kapcsolatot ismerhetnek meg a nézők - annak sötétebb és fényesebb oldalait egyaránt.

 

Nézzétek meg itt az elképesztő látványvilágú klipet!