Hírek

Magneoton hírek
2024.09.09

tte – Rox RMX

A legendás Roxette-együttes óriásit robbant új remix-lemezével

2024. augusztus 23-án végre fizikai formátumban is elérhetővé vált a ’Fading Like A Rose’ című EP az ikonikus svéd popduótól, a Roxette-től.

A kiadványon a címadó dal és két további remixe mellett a „Listen To Your Heart” gigahit is helyet kapott, ezúttal Alle Farben átdolgozásában. A „Fading Like A Rose egy vadonatúj szerzemény, amelyben hat klasszikus Roxette-dal elemeit fedezhetjük fel, és egyfajta tisztelgés az együttes 35+ éves munkássága előtt.

Az olyan népszerű felvételek, mint a „Joyride” vagy a „The Look” már a páros karrierjének kezdetén is számtalan DJ-t inspiráltak, így Per Gessle elérkezettnek látta az időt, hogy a számára legkedvesebb újragondolásoknak teret adjon egy nagy volumenű kiadvány keretében – ez a 2024. szeptember 6-án, azaz a mai napon megjelenő ’ROX RMX’.

A három CD-ből álló szett mellett egy exkluzív vinyl is kiadásra került, amely 11 olyan dalt tartalmaz, amelyeket Gessle saját kezűleg választott ki – köztük olyan producerek munkáit, mint DJ Almighty vagy Galantis.

A box megjelenését ráadásul a legendás duó dalain alapuló Nmusical malmöi premierje kíséri.

 ALBUM