Hírek

Magneoton hírek
2024.02.06

Tones And I – Dreaming

Az ausztrál Tones And I visszatér „Dreaming” című könnyed, rádióbarát felvételével, amely garantáltan dallamtapadást okoz hallgatójának.

Toni Watson tehetséges szövegíró és producer, ötletes alkotó és nem mellesleg összetéveszthetetlen hangú énekesnő, aki saját szerzeményeivel tágítja ki a popzene kereteit. 2019-ben robbant be „Dance Monkey” című gigahitjével, mely azóta a 3 milliárd Spotify-streamet súrolja. További olyan slágerek fűződnek a nevéhez, mint a „Fly Away” vagy a „Cloudy Day”. Tavalyi nagy dobásai között pedig az „I Made It” című lebilincselő filmbetétdal – Netflixen látható ’Jessica útja’ (True Spirit) – valamint az „I Am Free” című, szívhez szóló zeneszám szerepel.

„A „Dreaming”-et – mint ahogyan a szerzeményeimet általában – a szerelem, a veszteség és a remény valódi érzései ihlették. Sokszor azon kaptam magam, hogy olyan dolgok törnek a felszínre, amelyekről még nem írtam korábban. Remélem tetszik ez a dal a közönségnek, és alig várom, hogy hamarosan több zenét is megoszthassak a készülő albumomról.”- árulta el az énekesnő.

Az újdonság videóklippel együtt debütált Nick Kozakis és Liam Kelly rendezésében, akiknek a „Dance Monkey” kisfilmje is köszönhető. 

Nézzétek meg itt!