Hírek

Magneoton hírek
2019.06.07

Tom Noize - Without You (feat. ST)

Tom Noize nem hazudtolja meg magát és ismét hatalmasat dobbant vadonatúj kiadványával. A „Without You” fantasztikus nyári hangulatot varázsol, és nem csak dallam-, hanem képi világával is, videóklipje ugyanis még a tengerpartra is elrepít.

A Dubaiban élő magyar dj/producer fülbemászó zongoratémával, Nyitrai Eszter lágy vokáljával és felemelő lüktetéssel játszik új szerzeményében, melynek eredménye egy magával ragadó sláger a legforróbb hónapokra.

Tom Noize, vagyis Mánfai Tamás már 21 évesen meghódította a közönséget, korábbi megjelenései több alkalommal is szerepeltek az angol Music Week, a DMC World Trance Chart vagy az amerikai Billboard Dance listáin.

Saját számai és remixei olyan világhírű DJ-k rádióműsoraiban szerepeltek, mint például Paul Van Dyk, Markus Schulz, Ferry Corsten vagy Chicane. Saját gyártású videóklipjei a hazai zenecsatornák kedvencei közé tartoznak, élő dj set-jei óriási hallgatottságot generálnak a rádiókban, Noize Music Sessions című podcastjában pedig olyan neves lemezlovasokkal is készített már interjút, mint Armin Van Buuren, Hardwell, Darude, John Dahlback, Pleasurekraft, Nicola Fasano vagy a Kosheen zenekar.

A videót itt láthatjátok.