Hírek

Magneoton hírek
2023.05.18

Tolvai Reni – Nyakadon a lánc

Tolvai Reni ellenállhatatlan hangját és érzéki nőiességét emeli ki egy rég várt, igazán dögös RNB-dal.

A „Nyakadon a lánc”, egyben Reni lemezbeharangozója is, amely egy videóklippel együtt ad intim betekintést az énekesnő-dalszerző életéből, egyenesen a hálószobájából.

Szinte napra pontosan egy évvel ezelőtt Tolvai Reni hihetetlen átalakulásának lehettünk szem- és fültanúi, ugyanis „másHOL jársz” címmel egy elektronikus stílusú felvétellel mutatkozott be. Idén azonban ráerősít izgalmas pop-RNB vonalaira is és egy új slágerrel nyitja meg az évet, egyben pedig jövőbeli korongjának fejezetét.

„Az album a pop-r&b-trap-rap-dance stílusokat fog képviselni. Lesz egy őszinte és sebezhető oldala, illetve egy szexi, bulizós és szókimondóbb része is”osztotta meg Reni, mit is várhatunk érkező kiadványától. „Ez a lemez én vagyok, az én dallamaim, érzéseim, gondolataim, az elképzeléseim, amikben régen nem hittem, de most már bízom bennük és imádom őket. Az összes dalötlet vagy az otthonomban vagy a kocsimban született, majd ezt a stúdióban dolgoztuk ki. Ez nekem sokkal értékesebb, minthogy kapnék egy kész számot, amit csak feléneklek. Az nem én vagyok, csak a hangom van ott.”

A „Nyakadon a lánc” című újdonság megidézi azt az összetéveszthetetlen Tolvai Reni hangzást, amiért különösen népszerűvé vált az elmúlt időkben

Reni, mint ahogy klipjei többségében, ismét erős, egyedülálló női képét erősíti, amellett, hogy az érzelmes, sebezhetőbb oldalát sem fél megmutatni. Ez a bátorság nem azonnal érkezett, hiszen számára is hosszú évek kitartó küzdelme vezette el idáig:

„Nem egyszerű a nőknek a zeneiparban, viszont sosem foglalkoztam a siránkozással, hanem csinálni kell akkor is, ha valami nem jön be, mert egy nap befog jönni megfelelő kitartással.”

Az őszre ígért korong darabjainak produceri munkálatait Reni régi munkatársa, Fehér Holló látja el, illetve a „másHOL jársz” c. zenéjéért felelős EDM és trap producer, Alprite is részt vesz benne. Kilátásban van pár feat. is, szóval nagyon izgalmas hónapok előtt áll a popalkotó.

NÉZD MEG ITT!