Hírek

Timmy Trumpet x Blasterjaxx x Zafrir – Fuego

Néró császárt megszégyenítő lángokat gyújt Timmy Trumpet új klubslágerében!

A magyar fesztiválszezon egyik legharsányabb záróakkordja, Timmy Trumpet ezúttal olyan korábbi együttműködőihez fordult, akikkel közösen már több tízmilliós sikereket ért el. Ők pedig nem mások, mint a holland duó, Blasterjaxx és az izraeli származású, multiinstrumentalista Zafrir. A csipetnyi latin vibe-bal megfűszerezett menetelős track beszédesen a tűz, azaz „Fuego” címet kapta.

Az idei SZIN-en fellépő őrült trombitás Blasterjaxx-szel készült „Narco” című bangere több, mint 70 millió streaminget szerzett már Spotifyon, de a YouTube számlálója is 53 millió megtekintésnél jár. Emellett igazi közönségkedvencként könyvelhető el a KSHMR-rel és Zafrirral közös „The Prayer” is a maga 15 milliós Spotify streamingjével.

Érthető tehát, hogy a „Fuego” miért éppen a három előadó keze alatt született meg. Az EDM birodalom jól ismert alakjainak egymásra gyakorolt hatása bámulatos talpalávalót kínál: az újdonságban a spanyol nyelvű ének azonnal magával ragad, míg a trombita dallamok, a vonósok és zongora fúziója erőteljes szintikkel és basszus groove-okkal intenzív elektronikus zenei élményt nyújt minden bulizónak.

 

Hallgasd meg itt!