Hírek

Tiësto & Alana Springsteen – Hot Honey

Tiësto a tehetséges, nashville-i dalszerző-énekesnővel, Alana Springsteennel kollaborált tüzes, „Hot Honey” című trackjén.

Tijs Verwest, azaz Tiësto 30 éves pályafutása alatt minden jelentős nemzetközi dance fesztiválon játszott már, miközben több mint 36 millió albumot adott el, hat Billboard „Hot 100” slágert ért el, és 11 milliárd feletti streamet gyűjtött össze világszerte. Ezzel minden idők egyik legnagyobb és legbefolyásosabb DJ/producerévé vált. Páratlan karrierje során a Grammy-díjas holland ikon közelebb hozta az elektronikus zenét a tömegekhez, kiemelve az underground szcénából, ezáltal hidat kovácsolt a dance és a pop műfajok között. Tiësto különleges helyet talált ebben a crossover birodalomban, amelyet legutóbbi, ‘Drive’ (2023) című nagylemeze is bizonyít. Olyan gigahitek szerepelnek rajta, mint a „10:35 (feat. Tate McRae)”, a „The Business”, a Karol G-vel jegyzett „Don’t Be Shy” vagy az Ava Max-szel közös „The Motto”.

A frissen megjelent „Hot Honey” című újdonságban Tiësto tovább kísérletezik a műfajok közötti parádés zsonglőrködéssel, ezúttal jellegzetes elektronikus hangzását a country zene egyik legfényesebb csillagja, Alana Springsteen csodálatos énekhangjával egyesítette.

„Mindig is vonzott a country zene hitelessége és a közösséget összetartó ereje, így amikor alkalmam nyílt Alana Springsteennel közösen elkészíteni ezt a country-dance dalt, nagyon izgatott lettem! Alanának csodálatos hangja van, pontosan ezt a textúrát képzeltem el a „Hot Honey”-hoz. Emellett tisztelem Alana dalszerzői és előadói képességeit, bár teljesen más stílusban mozog, de én szeretek felfedezni és inspirációt szerezni különböző műfajokból” – mondta el Tiësto.

Springsteen pedig így mesélt a közös munkáról: “Milyen gyakran van lehetőséged minden idők egyik legikonikusabb DJ-jével együttműködni?! Megtiszteltetés volt számomra, amikor Tiësto felkért, hogy dolgozzunk együtt a „Hot Honey” című tracken. Mindig is szerettem felfedezni, és hogy éppen a dance műfajában próbálhatom ki magamat, miközben hű maradok zenei gyökereimhez – ez az, ami művészként és dalszerzőként igazán foglalkoztat.”

 

Nézzétek meg az újdonsághoz készült videót itt!