Hírek

THE BLESSED MADONNA - HAPPIER (FEAT. CLEMENTINE DOUGLAS)

The Blessed Madonna visszatér, hogy berúgja klubbok ajtaját és elindítsa a 2024-es évet új,  "Happier" című kislemezével, amin a csodálatos hangú Clementine Douglas is közreműködött.

A friss single a korábbi, "Mercy" című fantasztikus, globális slágerét követi, ami Marea eddigi legjobban teljesítő kislemeze volt karrierje során, elérve az első helyet az olasz rádiós slágerlistákon, valamint a Shazam toplistáján is.

A régóta várt lemezen, amelyet a világ minden táján sikeresen tesztelt a táncparketteken, The Blessed Madonna újra egyesítette erőit a feltörekvő sztárral, Clementine Douglas-szel, akit 2022-ben a BBC Radio 1 az év legjobb dance vokalistájának választott, a brit szigetországban.

2023-ban a brit dj mérföldkőnek számító fellépéseket tartott a Sonar, Warehouse Project, Boiler Room Bali és a Homobloc rendezvényeken, ahol b2b szettet játszott DJ Paulette-tel. Júniusban háromszor lépett fel a Glastonbury fesztiválon, beleértve egy secret party-t Fred again..-nel és egy élő BBC R1 Essential Mixet Annie Mac és Salute társaságában, valamint két kijelentős kislemezt is kiadott: a "Mercy" ft. Jacob Lusk-al a Gabriels zenekar tagjával, és a "Fuck What You Heard" című dalt, melyben közreműködik a brit „garage” kultusz hőse, Todd Edwards.

Hallgass bele / nézd meg a videot:
Boiler Room -  https://youtu.be/WHgbZmVvqKI?si=6_ZlzL0oL-M7SEFZ&t=3047

Official audio - https://www.youtube.com/watch?v=aaNECL-Xass&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1