Hírek

Magneoton hírek
2024.10.14

The Blessed Madonna – Brand New feat. James Vincent McMarrow & A-Trak

Kylie Minogue-gal közös sikerdal után The Blessed Madonna új albumfelvezetőt adott ki James Vincent McMorrow & A-Trak közreműködésével

A klubhimnusz és az album központi darabja, a Kylie-val közös „Edge Of Saturday Night” után a „Brand New”-ban The Blessed Madonna egyesíti erőit az ír énekes-dalszerzővel, James Vincent McMorrow-val és a legendás DJ-vel és producerrel, A-Trak-kel. Ez a dal is szerepelni fog The Blessed Madonna jövő héten várható lemezén.

Blessed Madonna elmondása szerint „sok szempontból a „Brand New” volt a legtrükkösebb vágás az albumon”. James hangja és szövege lehetőséget adott arra, hogy egy kétes egyensúlyt teremtsen a house és bizonyos fajta, eufórikus neo-soul között, ami visszarepít a nyolcvanas évek végén és a kilencvenes évek elejéhez. De a gospel szálnak is finoman össze kellett fűznie mindent, amit valójában három hang egymásra halmozásával oldott meg a producer. A-Trak pedig utolsó pillanatban csatlakozott a projekthez, és elegáns mozdulattal karcolta bele névjegyét a felvételbe.

A ’Goodspeed’ című album október 18-án érkezik és hasonló innovatív produceri lenyomatot ígér The Blessed Madonnától.

 MEGNÉZEM