Hírek

Magneoton hírek
2024.10.09

The Black Keys – Mi Tormenta (feat. DannyLux)

A The Black Keys érkezik deluxe lemezével benne igazi zenészhírességekkel közös, új kollaborációival

A Grammy-díjas rockduó, a The Black Keys bejelentette a tizennyolc számból álló Ohio Players kibővített változatát a ’Trophy Edition’-t, amely négy korábban kiadatlan számot tartalmaz, és 2024. november 15-étől lesz elérhető.  A The Black Keys új „Mi Tormenta” című dalát is felfedte a landoló szettből, amelyet DannyLux közreműködésével készítettek el és egy hivatalos videóklipet is köszönthetünk Corey Bost rendezésében. Az új, Trophy Edition-számok további különleges vendégei lesznek többek között Alice Cooper és Beck.

A „Mi Tormenta”-ban a zenekar énekese/gitárosa, Dan Auerbach és DannyLux egyaránt spanyolul énekelnek, miközben az Ohio-i csapat egyszerre három, 2025-ös latin-amerikai fellépést is bejelentett.

Az album Trophy Edition-jéről a The Black Keys tagjai így meséltek: "Öt kedvenc számunkat visszatartottuk, hogy megjelenésük egybeessen az észak-amerikai turnéval. Annak ellenére, hogy az évünk fenekestül felfordult, muszáj volt eljuttatnuk ezeket az új dalokat a rajongóinknak! Ezek a hangok folytatják azt az együttműködési spirituszt, amit az ’Ohio Players’-ben hallhattok, beleértve a „Mi Tormentát” rendkívül tehetséges testvérünkkel, Danny Lux-szal, az „I'm With The Band”-et és a „Sin City”-t Beck-kel, és éppen a Halloween-ra egy együttműködést Greg Cartwrighttal és az abszolút legendával, Alice Cooperrel!"

„A The Black Keys-szel dolgozni olyan élmény volt, amelyet soha nem felejtek el. Évek óta nagy rajongója vagyok a zenéjüknek és a stílusuknak, és szórakoztató volt hozzátenni az egyik dalukhoz az érintésemet. Jó volt látni, ahogy az idő múlásával zenekarként fejlődnek, és a projektben való részvétel segített előadóként fejlődni”tette hozzá DannyLux, aki 20 éves kora ellenére komoly úttörői szerepet tölt be a regionális, mexikói zene képviselőjeként.

Az Ohio Players megszerezte a The Black Keys zsinórban hatodik, legjobb 20-as albumát az Egyesült Királyságban, és bekerült a legjobb 20-ba más nemzetközi piacokon is, például Ausztriában, Belgiumban, Franciaországban, Németországban, Hollandiában, Új-Zélandon és Svájcban. Most pedig ismét a fókuszba fog kerülni ezzel az igazán vájtfülűeknek való, ígéretes extra kiadvánnyal.

 MEGNÉZEM

Ohio Players (Trophy Edition) dallista:

  1. This Is Nowhere
  2. Don’t Let Me Go
  3. Beautiful People (Stay High)
  4. On The Game
  5. Sin City *
  6. Candy And Her Friends (feat. Lil Noid)
  7. Read Em And Weep
  8. I Forgot To Be Your Lover
  9. Only Love Matters
  10. Every Time You Leave
  11. Mi Tormenta (feat. DannyLux) *
  12. You’ll Pay
  13. Paper Crown (feat. Beck and Juicy J)
  14. Live Till I Die
  15. Stay in Your Grave (feat. Alice Cooper) *
  16. Please Me (Till I’m Satisfied)
  17. Fever Tree
  18. I’m With The Band (feat. Beck) *