Hírek

Magneoton hírek
2021.02.26

Szabó Ádám x Curtis – Ez vagyok én

Curtis a „Fáradt lélek” című kiadványához forgott videóban már megmutatta színészi tehetségét, és ezúttal ugyanezen az íven marad. A soha nem hallott feszültségekkel teli újdonsághoz Szabó Ádámmal közösen egy mozivászonra illő kisfilmmel jelentkezett - megérkezett az „Ez vagyok én”!

„A dal és a klip az igazi barátságról szól, legalábbis számomra. A feltétel nélküli, őszinte barátságról, ami legyőzhetetlen. Amikor van egy olyan ember, akivel megoszthatod az örömödet, bánatodat. Azt gondolom, ez ugyanannyira fontos, mint az, hogy megtaláld az igaz szerelmet az életedben”- meséli Curtis, azaz Széki Attila.

„Ahogy mondod!”- vágja rá Szabó Ádám, akivel az utóbbi időkben szinte elválaszthatatlan barátok lettek. „Az egyik tévés műsor felvétele alatt lettünk igazán jóban, Curtis végigdrukkolta velem az egész évadot, a jó kapcsolat pedig utána is megmaradt. Nem csak ugratjuk egymást, hanem a bajban is társként számíthatunk a másikra”- tette hozzá.

A két előadó először dolgozott együtt, barátságuknak köszönhetően pedig egy őszinte, mély mondanivalójú szerzeményt hoztak össze. Az azonnal megjegyezhető „Ez vagyok én” zenéjét és szövegét is közösen írták.

Az újdonsághoz forgott parádés látványvilágú videót a díjnyertes Jimy J. Hollywood rendezte, a végeredmény pedig egy izgalmakkal, akcióval és persze érzelmekkel teli videó lett.

 

Nézzétek meg a klipet itt!