Hírek

Magneoton hírek
2020.05.21

Sia - Together

A világ egyik legkarakteresebb hangú énekesnője sokáig újdonságok nélkül hagyta rajongóit, most azonban elkészült a „Together”, amire érdemes volt várni! A dalt az általa írt és rendezett, hamarosan bemutatásra kerülő „Music” című filmjéhez készítette.

„Ez nem csak egy új zene, hanem egy új Sia-korszak is” – fogalmazott a többszörös Grammy-díj jelölt, polihisztor előadó. A közönség nagy örömére pedig új albummal is jelentkezik a világsztár, ami várhatóan év végén jelenik meg.

A friss szerzemény az összefogás jegyében készült, ami napjainkban talán aktuálisabb, mint valaha. Az ausztrál énekesnő-dalszerző igyekezett egy nagy adag pozitivitást átadni általa a hallgatóknak.

Ezúttal is egy hatalmas slágervárományossal állunk szemben – amihez az énekesnő nyúl, az egyébként is rendszerint arannyá válik. Olyan megahiteket köszönhetünk neki, mint a YouTube-on kétmilliárdos nézettségű „Chandelier”, a szintén milliárdos hallgatottságú, Sean Paul-lal közös „Cheap Trills”, vagy a felejthetetlen Guetta-felvételek, a „Titanium” és a „Flames”.

Az új számhoz klip is készült, amelyben Sia táncosa, Maddie Ziegler mellett Kate Hudson színésznő és Leslie Odom Jr. színész is főszerepben tűnik fel.

A látványos koreográfiával és színekkel tarkított, vágás nélküli kisfilmet itt tudjátok megnézni!