Hírek

Robin Schulz x Tom Walker – Sun Will Shine

A felkapott DJ/producer Robin Schulz, azért vált világsztárrá, mert hihetetlen tehetsége van a dallamok és ütemek érzelmessé varázslásához, miközben különleges érzékkel választja ki kollaborátorait is: az elmúlt hónapokban együtt dolgozott többek között az izraeli Dennis Lloyd-dal („Young Right Now"), a Puerto Ricó-i Justin Quiles-szel („AEIOU") és David Guetta-val („On Repeat") is.

Új kislemezén ezúttal korunk egyik legmarkánsabb énekes-dalszerző hangja hallható: Tom Walker karcos, meleg tónusú vokálja tökéletes szimbiózist alkot Robin fülbemászó dance-pop dallamával.

Robin úgy jellemzi új trackjét, mint „a tökéletes soundtrack egy naplementéhez" és különösen örült, hogy Tom Walkerrel dolgozhatott együtt.

A kollaboráció iránti lelkesedés kölcsönös volt, Tom így mesélt a közös munkáról: „Eredetileg balladaként írtam ezt a dalt a saját albumomra. Arról szól, hogy bármilyen problémád van ma, a holnap egy új napot hoz, új lehetőségekkel és remélhetőleg napsütéssel. Robin egy dance legenda, és nagyon izgatott vagyok, hogy együtt dolgozhattunk és igazán meglepett, ahogyan átformálta a felvételt egy feel-good, napsütötte bangerré.”

 

Hallgassátok meg a felvételt itt!