Hírek

Robin Schulz & Felix Jaehn – One More Time feat. Alida

Robin Schulz vadonatúj albummal jelentkezett - megérkezett a német szupersztár „IIII” névre keresztelt kiadványa, rajta a slágervárományos „One More Time” című újdonsággal.

Pár évvel ezelőtt egy akkor még ismeretlen, de annál tehetségesebb német lemezlovas feltette „Wenn Träume fliegen lernen” című remixét a Soundcloudra - ekkor még senki nem sejtette, hogy nemsokára ez a srác háromszoros platinalemezes előadó lesz, akinek dalai sorra hódítják meg a világot. Robin Schulz a „Prayer In C” sikere után 2015-ben „Sugar” című dalával tarolt, azóta pedig nincs megállás, sorra szállítja a jobbnál jobb slágereket.  

Új lemezének egyik legizgalmasabb felvétele kétség kívül a „One More Time”, amelyben Robin Schulz fülbemászó dance stílusjegyekkel felvértezett alapja azonnal táncra készteti a hallgatót, a kollaborátor, Felix Jaehn pedig egy igazán izgalmas ízt csempészett a dalba. A vokálszekcióért ismét a csodálatos hangú énekesnő, Alida felel, akivel Robin nem először dolgozik együtt, hiszen a közönségkedvenc, rádiós toplistákat hetekig uraló „In Your Eyes” című felvételt is közösen készítették. 

A korongon a már jól ismert slágerek - „Speechless”, „All We Got”, „All This Love” - mellett 11 vadonatúj track kapott helyet, melyek egytől-egyig hűen mutatják be Robin zeneiségét. Az album dalaiban a felemelő elektronikus zenei alapok popos, azonnal megjegyezhető elemekkel keverednek, sajátos hangzásvilágot kialakítva az egyedi vokálbetétekkel.

 

Hallgassátok meg itt!