Hírek

Magneoton hírek
2020.10.19

Portugal. The Man - Who’s Gonna Stop Me (feat. “Weird Al” Yankovic)

Vadonatúj dallal jelentkezett a Grammy-díjas banda - megérkezett a „Who’s Gonna Stop Me”, amit a legendás zenész-komikussal, “Weird Al” Yankovic-csal közösen jegyeznek.

A Portugal. The Man formabontó pop-rock együttes 2017-ben robbant be a köztudatba „Feel It Still” című dalával: a track hazánkban is osztatlan sikert aratott, világszerte pedig több mint 853 millió streamlejátszást generált csak Spotify-on, ráadásul egy Grammy-díjjat is könnyedén elnyert a srácoknak.

Nem akármilyen csapat dolgozott a kiadványon: az újdonság producere az ötszörös Grammy-díjas Jeff Bhasker volt, aki olyan előadókkal dolgozott már együtt mint Kanye West, Harry Styles vagy Rihanna, míg minden idők egyik legelismertebb dalszövegírója, Paul Williams is közreműködik a dalban, aki többek között David Bowie-val is együtt dolgozott.

A „Who’s Gonna Stop Me”, pedig pont olyan zseniális lett, ahogyan azt várni lehetett. A szenvedélyes balladaként induló szám egy ütős pop felvételként teljesedik ki, amiben az izgalmas hangzás, a modern és hagyományos motívumok valamint a fülbemászó vokál remekük egészítik ki egymást.

Az új szerzemény érdekessége, hogy ez “Weird Al” Yankovic első nem komikus felvétele és valljuk be, ez a stílus is nagyon jól áll neki.

Fantasztikus látványvilágú klip is forgott a számhoz, nézzétek meg itt!