Hírek

Magneoton hírek
2019.10.03

Paulo Londra - Party Ft. A Boogie Wit da Hoodie

Paulo Londra és A Boogie Wit da Hoodie megmutatják, milyen egy hatalmas buli!

A két fiatal előadó, Paulo Londra és A Boogie Wit da Hoodie közös dala, a „Party” garantáltan belekúszik a fülébe mindenkinek, aki szeret bulizni, és még azokat is megmozgatja, akik általában inkább a kanapén ülve lazulnak.

A feltörekvő Paulo Ed Sheerannel készült felvétele után ismét izgalmas kollaborátorral dolgozott, a közönség pedig máris rajong a szerzeményért. A „Party” megszámlálhatatlan lejátszási listára került fel a Spotify-on, Youtube-on pár nap alatt több mint 8 millióan nézték meg a klipjét, a zenét pedig a megjelenés óta szintén sokmillióan streamelték a digitális zenei platformokon.

A latin mambó ritmusokkal fűszerezett trap dal „spangol”, azaz spanyol-angol szövegében Paulo és Boogie elmesélik őrült élményeiket az éjszakai életből, és biztosítanak mindenkit afelől, hogy bármi is történjen, ők továbbra is partizni fognak, mindenki mást is erre buzdítva.

Paulo napjaink egyik legizgalmasabb latin előadója. A szemtelenül fiatal argentin zenész nevéhez olyan slágerek köthetők mint az „Adan y Eva”, ami már több mint 460 millió streamlejátszást generált a Spotify-on és sorra hódította meg a játszási listákat, vagy a szintén nagysikerű „Tal Vez”, aminek videóklipjét közel 350 millióan látták már a YouTube-on.

2019 májusában jelent meg várva várt stúdióalbuma „Homerun” címmel.

Nézzétek meg a bombakollab klipjét itt!