Hírek

Magneoton hírek
2022.05.13

Paolo Nutini – Lose It / Through The Echoes

Paolo Nutini, aki utánozhatatlan énekhangjával globálisan is elismert dalszerző-énekes, 2022. július 1-jén új lemezzel jelentkezik, amely az eddigi legmélyebb, legváltozatosabb, legteljesebb és végső soron legkifizetődőbb szettjének ígérkezik. A nagy bejelentés mellé most két előfutár is érkezik: a „Lose It” és a „Through The Echoes” a rock különféle vállfajait felhasználva.

Az Ivor Novello győztes és többszörös BRIT-díjra jelölt Paolo a brit zene egyik legnagyobb sikertörténete. Eddigi három albuma közül kettő, a „Sunny Side Up” és a „Caustic Love” az első helyet érte el a brit albumlistákon, hiszen 8 millió albumeladást, 8 millió egyesült királyságbeli kislemez-eladást és 1,5 milliárd globális streamet ért el összesen.

A ’Last Night In The Bittersweet’ című, hamarosan megjelenő harmadik korong egy 70 perces eposz, amely a klasszikus rocktól a poszt-punkon át a hipnotikus krautrockig.

Az új „Lose It” kitartó motorikus ritmusai a '70-es évek eleji német bandák, például a Can és a Neu! árnyalatait hozza el, és Paolo egyre gyakrabban basszusgitáron írt zenéinek egyike. A kiadvány spektrumának másik végén van a „Through The Echoes”, ami egy időtlen klasszikus Ben E. King és Otis Redding korát idézi meg.

 

Hallgasd meg a két dalt az alábbi linkeken:
- „Lose It

- „Through The Echoes”