Hírek

Magneoton hírek
2021.06.11

OliverFromEarth X Nági - Szerintem

A Patocska Olivér és Barabás Dávid alkotta duó az angyali hangú Nágival készítette el legújabb dalát, a közös munka pedig egy varázslatos és őszinte szerzeményben teljesedett ki.

Az énekesnő és a formáció még nem dolgoztak együtt, így az első találkozáskor felmerülő érzéseket foglalták zenébe. „Ismerős idegenek voltunk egymásnak már az első pillanatban. Jó érzés fogott el Nági közelében, és így jött a gondolat, hogy olyan dalt írjunk, ami a legkézenfekvőbb a témáját tekintve: vessük papírra, ahogyan abban a pillanatban elképzeljük, milyen lehet a másik. Ennél őszintébb tartalom nem is születhetett volna” - mesélte Olivér.

A rádióbarát „Szerintem” egy formabontó és egyben megdöbbentő kisfilmmel érkezik, ami teljesen más szemszögből mutatja be a felvétel eredeti jelentését.  „A klip akár arról is szólhatott volna, hogy egy pár meglátja egymást a buszon, aztán lepereg közös életük filmje a fejükben, de nem szólítják le egymást, így a történet amilyen gyorsan elkezdődött, véget is ér. De mi inkább úgy döntöttünk, kontrasztot adunk a számnak” - kezdte az énekes. „A fent említett élethelyzetet egy morbid fantázia köré építettük fel: elképzeltük milyen lehet ugyanezt egy patológus szemszögéből átélni” – mondta Olivér.

 

A végeredmény egy enyhén bizarr klip, amit kár lenne kihagyni.

Nézzétek meg itt!