Hírek

Magneoton hírek
2020.09.15

OliverFromEarth - Gondolatok

Patocska Olivér és Barabás Dávid párosa, azaz az OliverFromEarth kritikus hangvételű pop dallal jelentkezett.

Az új szám nem csak a dalszöveggel, hanem a hozzá készült klippel is feszegeti a határokat. Olivér célja a „Gondolatok”-kal arra biztatni az embereket, hogy törekedjenek minél komplexebb képet kialakítani a világról és több oldalról megvizsgálni adott témákat.

„Mi a valóság? Honnan tudja az érdeklődő, hogy melyik információ hiteles? Egyáltalán, azzal foglalkozik, amivel kellene? Mire kellene érdemben odafigyelnie? Szabad-e az átlag ember, vagy csak az illúziójában él a szabadságnak?”- teszi fel a kérdéseket.

Az újdonságban saját véleményét sem rejti véka alá az énekes-dalszerző.

„A művészet szépsége a szubjektivitás! A videóklip egy társadalomkritika, amiben a világ három legismertebb politikusát használtuk szereplőknek: nőt is, férfit is, egyik és másik oldalról, hogy ne a személyekre fókuszáljunk, hanem arra, amit mondani szeretnénk”- mesélte Olivér.

A frontembert a 2013-as X-Faktor-ban ismerhették meg a nézők a ByTheWay együttes tagjaként. A műsor történetének legsikeresebb zenekara második helyezést ért el a tehetségkutatóban, és vált a közönség egyik abszolút favoritjává. A verseny után nem sokkal Olivér kilépett a bandából, majd visszatért a zenei szcénába, ezúttal már Barabás Dáviddal közös formációjával. Az OliverFromEarth pályája pedig folyamatosan ível felfelé.

 

Nézzétek meg az új klipet itt!