Hírek

Oliver Tree & David Guetta – Here We Go Again

A slágerlistákat döntögető előadók, Oliver Tree és David Guetta először egyesítették erejüket a vadonatúj “Here We Go Again” című felvételen.

Az újdonság a 90-es és 2000-es évek hangulatát idézi, miközben a végeredmény modern és eredeti lett. Ahogyan a két zenei úttörőtől elvárható, a track azonnali dallamtapadást okoz, és tökéletesen elegyíti Tree eklektikus stílusát Guetta sajátos hangzásvilágával.

Oliver így mesélt a „Here We Go Again” hátteréről, melyet viccesen „az évszázad legklasszikusabb rave-felvételének” nevezett: „Londonban vettem fel ezt a dalt, így erősen hatottak rám a korai brit- és eurodance stílusjegyek. De csak akkor került a helyére minden, amikor David is beszállt a munkafolyamatba. A dalszöveg azokról a mintákról szól, melyek életünk során újra és újra ismétlődnek.”

David Guetta francia DJ/producer jelenleg a 4. legtöbbet hallgatott előadó a Spotify-on 35 milliárd globális streamjével. A kétszeres Grammy-díjas, sokszoros platinalemezes nemzetközi ikon töretlenül uralja a slágerlistákat, folyamatosan bővíti kreatív látásmódját és új hangzásokat fedez fel, ezzel is bizonyítva, hogy korunk egyik legnagyobb elektronikus bástyája. Tavaly is számos sztár-kollaborációval jött, köztük a Black Eyed Peas-zel és Shakirá-val közös „Don’t You Worry” című felvétellel és a „Crazy What Love Can Do” pophimnusszal, melyet Becky Hillel és Ella Henderson-nal jegyeznek. A szeptemberi gigasláger a Bebe Rexha-val közös „I’m Good (Blue)” pedig az idei évet a globális Spotify Chart első helyén indította, és a dallal Guetta megszerezte tizenegyedik Grammy-jelölését a ‘Legjobb Dance Felvétel’ kategóriában.

A szintén többszörös platinalemezes amerikai polihisztor, Oliver Tree mostanra több mint 4 milliárd globális streammel, egymilliárd feletti YouTube-megtekintéssel és 15 millió TikTok-követővel rendelkezik. Tavaly a Grammy-jelölt producerrel, Robin Schulz-cal kollaborált a „Miss You” című energikus slágerben, amely gyorsan felhalmozott több mint 300 millió streamet világszerte, és Magyarországon is óriási sláger.

A sokoldalú amerikai énekeshez hűen egy színes, humoros és különc lyric-videó érkezett az újdonsághoz – természetesen Oliver saját rendezésében.

 

Nézzétek meg itt!