Hírek

OFENBACH - FEELINGS DON'T LIE (FEAT. SALEM ILESE)

Közel 4 milliárdos karriertörténeti streameléssel, világslágerek sorozatával ('Overdrive', 'Wasted Love', 'Head Shoulder Knees & Toes', 'Be Mine') és Európa-szerte szerzett elismerésekkel az Ofenbach új kislemezzel tért vissza, a "Feelings Don't Lie"-címmel.

Karrierjük kezdete óta az Ofenbach elképesztő slágerek sorát szállította, és Franciaország egyik legsikeresebb zenei exportcikkévé vált. 2024 elején César és Dorian 3 teljes hónapot töltött Los Angelesben, ahol csodálatos művészekkel (dalszerzőkkel és producerekkel) dolgoztak, és megtalálták új hangzásukat. Egy új korszak következik a formáció életében: Európával a tarsolyukban, az Ofenbach készen áll arra, hogy új célközönséget szólítson meg, és meghódítsa a világot!

A friss felvételen Salem Ilese, az amerikai énekes-dalszerző is közreműködött, akit elsősorban a "Mad at Disney" és a "PS5" című virális kislemezeiről ismerünk. A tehetséges szerző, olyan előadóknak is írt már  dalokat, mint Bella Poarch vagy Demi Lovato.

"Miközben elindulunk ezen az úton, a rajongóink iránti elkötelezettségünk továbbra is töretlen. Izgatottan várjuk, hogy magunkkal vihessünk titeket, miközben új horizontokat fedezünk fel, kreativitásunk határait feszegetve." – jegyezte meg a zenekar.

Hallgass bele / nézd meg a videot: https://www.youtube.com/watch?v=vEgG4EwO7bg&list=PLwk0Xdrz4yidtpbsFb2RvIMS9V0JeG81t&index=1