Hírek

Nora En Pure – Hyperreal (Middle of the Night) [ft. Robinson]

A deep house stílust képviselő Nora En Pure ezúttal Új-Zéland tehetséges énekes-dalszerzőjével, Robinsonnal egyesítette erőit legújabb, „Hyperreal (Middle Of The Night)” címre keresztelt felvételén.

A single-t már megjelenése előtt hatalmas várakozás övezte, hiszen Nora a saját DJ szettjeiben, valamint a népszerű, „Purified Radio” című műsorában is többször megvillantotta a közönség előtt. A track túllép az előadótól megszokott ambient/instrumentális hangzásvilágon, miközben megőrzi a rá jellemző svájci-dél-afrikai hatásokra épülő varázsát. Már az első pillanattól kezdve zenei menekülést kínál a hallgatóknak: a groove-os deep house alap lágy zongoratéma és Robinson finom, szárnyaló énekhangja kíséretében azonnal magával ragadó atmoszférát teremt.

Ez az aprólékosan kidolgozott mestermű tökéletesen illik a nyári esték naplementéihez vagy éppen a napsugarak élvezetéhez, bárhol is legyünk a világon. Nora En Pure ismét bebizonyítja, hogy ő a „deep house királynője”, ugyanis a „Hyperreal (Middle Of The Night)” egy olyan időtlen darab, amely minden bizonnyal hosszú ideig meghatározó lesz ebben a műfajban.

 

Hallgassátok meg itt!