Hírek

Magneoton hírek
2022.09.19

Noga Erez – NAILS (feat. MISSY ELLIOTT)

A pop izgalmas izraeli származású alakja, Noga Erez és szerzőtársa, ROUSSO összeállt a kortárs zenetörténet egyik legjelentősebb előadójával, Missy Elliott-tal Noga slágerének, a „Nails” legújabb verziójában.A pop izgalmas izraeli származású alakja, Noga Erez és szerzőtársa, ROUSSO összeállt a kortárs zenetörténet egyik legjelentősebb előadójával, Missy Elliott-tal Noga slágerének, a „Nails” legújabb verziójában.

A szám hűen követi Noga védjegyének számító kendőzetlenségét, társadalomkritikus szövegeit és előadói tehetségét, Missy pedig elhozza avantgárd sztárságát, valamint innovatív dalszerzői kreativitását - ketten hangjukat és egyediségüket ötvözve egy igazán emlékezetes szerzeményt hoztak létre.

Noga egyik kulcsfontosságú zenei hatásaként hivatkozott a rapdívára és elmondta, hogy: „Missy Elliott volt az egyik első művész, aki fiatal tinédzserként bevonzott a hiphop világába. Azóta is kedvencem, és mindig egy önmagához hű művészt szimbolizál, aki messzire megy a vízióival. Amikor elküldték nekem az e-mailt, hogy elejtett néhány éneket az újonnan kiadott „Nails” című dalomban, nyilvánvalóan meg fel se tudtam fogni. Ennek ellenére nagyon megdöbbent ez a gyönyörű perspektíva, amit a felvételhez adott."

Az izraeli énekesnő nemcsak az idei Sziget Fesztivál nyitónapjának közönségét rázta fel, hanem teltházas koncertek sorozatát vitte véghez olyan legendás helyszíneken, mint a Los Angeles-i El Rey és a New York-i Bowery Ballroom. Mindemellett a tervek szerint a New York-i Madison Square Gardenben játszik a Florence + The Machine támogatásában.

 

Hallgasd meg itt a „Nails”-t Missy Eliott extra fűszerével!