Hírek

Nigel Stately - Nothing To Lose

Nigel Stately, vagyis Délczeg Géza kisebb kihagyást követően egy hihetetlenül pulzáló klubhimnusszal jelentkezik. Megérkezett a „Nothing To Lose”, ami biztosan magával ragad a hétvégére. Látványos és addiktív klippel jön a klubélet koronázatlan királya.

Vitathatatlanul egyedi, pulzáló basszusa és álomszerű vokálja pedig könnyedén mászik a fülbe, így lehetne legjobban összegezni Nigel Stately vadonatúj trackjét. A deep house és chill elemeivel játszó „Nothing To Lose” remekül kombinálja az éjszakai élet meghatározó hangjait, így dobja meg már első hallgatásra is az adrenalin szintet. A lemezlovas mesterművet alkotott most is, a tökéletességet pedig tovább fokozza, hogy egy elképesztően látványos klipet is szállít a trackhez.

Nigel Stately 12 évvel ezelőtt egy promo mix sorozattal indította útjára zenei karrierjét, ma pedig a legismertebb hazai lemezlovasok egyike. A budapesti dj/producer egyedi stílusa az elmúlt évek alatt a hazai klubközönség zenei ízlését is meghatározó módon reformálta. A nevéhez szorosan kapcsolódó Deep Café mixek és rendezvénysorozat mágnesként vonzza a house és a deep house stílusok szerelemeseit, a kezdetben 200 fős rendezvények már 1000 fős teltházas estéket és több 100 ezres hallgatói bázist jegyeznek. A rádió 1 rezidens lemezlovasa a világ számos országában játszott már, melynek tapasztalatait a saját dalok megalkotásánál is kamatoztatja. Produceri munkásságát többek között olyan kiemelkedő dalok fémjelzik, mint a Molnár Ferenc ’Caramel’-el közös kollab, a „Szabadesés” vagy az ország legnépszerűbb HBO sorozatának ’Aranyélet’ főcímdalához készített, hivatalos remixe.