Hírek

Magneoton hírek
2024.10.18

Nessa Barrett – DISCO (FT. TOMMY GENESIS)

Nessa Barrett egy fülledt diszkódallal ágyaz meg érkező albumának

Az alt-pop, GenZ énekesnő, Nessa Barrett dögös és érzéki, „DISCO” című, felvételével indítja be a képzeletet, melyhez Tommy Genesis női, kanadai rapper is hozzájárul. Ez az új, fülbemszó popszám is felkerült az amerikai szupersztár nagyon várt, második stúdióalbumára, az ’AFTERCARE’-re, amely november 15-én érkezik.

A „DISCO” pörgős szintetizátoraival és lüktető ritmusaival a szirénák végső hívása a táncparkettre. Magával ragadó ízelítője az elsötétített, dance hangzásnak, amelyet Barrett tökéletesített új érkező lemezében.

"Azt akarom, hogy ez az album képessé tegye a nőket és bárkit, akinek szüksége van rá, hogy magabiztosan és kényelmesen érezzék magukat önmagukban és a szexben" - meséli Nessa. "A szexualitás olyan dolog, ami mindig is tabu és kényelmetlen volt számomra, de az album elkészítése orvosolta ezt, és remélem, ugyanezt teszi a hallgatójával."

Nessa Barrett a mai napig több mint 2 milliárd globális streaminget gyűjtött össze. A „DISCO”-val és az ’AFTERCARE’ közelgő érkezésével, pedg új magasságokba emeli az énekesnő vadóc, hipnotikus alt-pop védjegyét.

AFTERCARE dallista:

  1. AFTERCARE
  2. PORNSTAR
  3. HEARTBEAT
  4. DISCO (FT. TOMMY GENESIS)
  5. PASSENGER PRINCESS
  6. MUSTANG BABY (FT. ARTEMAS)
  7. RUSSIAN ROULETTE
  8. S.L.U.T.
  9. BABYDOLL
  10. GIVEN ENOUGH
  11. EDWARD SCISSORHANDS
  12. GLITTER AND VIOLENCE
  13. PINS AND NEEDLES
  14. STAY ALIVE
  15. DIRTY LITTLE SECRET15. DIRTY KIS TITOK

 megnézem