Hírek

Magneoton hírek
2019.11.20

Nekik szurkolhatunk 2020-ban a Grammy-díjátadón

Január 26-án adják át a zenei világ egyik legnagyobb elismerésének számító Grammy-díjakat a Los Angeles-i Staples Centerben. Már nyilvánosságra is került a jelöltek listája, így eláruljuk, kiknek tudtok ti is szurkolni a Warner Music előadói közül.

Lizzo hatalmasat ment idén, több kategóriában is jelölték, az év albuma lehet a “Cuz I Love You”, az év felvétele a “Truth Hurts”, az év dala szintén a “Truth Hurts”,  az énekesnőt pedig a legjobb új előadó és a legjobb szóló pop előadó kategóriában is jelölték. A legjobb tradícionális R&B előadás kategóriában Lizzo “Jerome” című dalát, a legjobb kortárs albumok között pedig a “Cuz I Love You” található.

 

A legjobb R&B albumok jelöltjei közé bekerült Meek Mill “Championships” és YBN Cordae “The Lost Boy” című lemeze , a legjobb R&B előadás kategóriában pedig Lizzo és Gucci Mane közös dala, az “Exactly How I Feel” versenyzik.

 

Nem okozott nagy meglepetést, hogy az elképesztően siker es előadót, Ed Sheerant és az ő “No. 6. Collaborations Project” című lemezét is jelölték, mégpedig a legjobb pop énekes albumok között.

 

Skrillex & Boys Noize Featuring Ty Dolla $ign dala, a “Midnight Hour” a legjobb dance felvételek listáján szerepel, a Rival Sons dala, a “Too Bad” pedig a legjobb rock előadás kategóriában. A zenekar “Feral Roots” című albuma pedig a legjobb rock albumok kategóriájában versenyezhet.

 

A legjobb rap/ének előadás kategóriájában a “The London” nyerhet, ami Young Thug, J. Cole & Travis Scott nevéhez fűzhető, a kegjobb rap dal pedig a “Bad Idea” lehet YBN Cordae és Chance The Rappertől, sőt, ugyanebben a kategóriában nevezték a “Racks In The Middle” című dalt Nipsey Hussle Featuring Roddy Ricch & Hit-Boytól. A legjobb világzenei albumok közt versenyzik az “African Giant” Burna Boytól.

 

Ti is drukkoljatok előadóinknak!