Hírek

Magneoton hírek
2021.04.06

Mutatjuk a legjobb magyar #jerusalemadancechallenge videókat!

Néhány napja végigsöpört a magyar sajtón a Bethesda Gyermekkórház dolgozóinak tánckihívása, akik a heroikus küzdelemben egy kis vidámsággal tartják a lelket betegeikben és kollégáikban is.

Ahogy írják „Érted táncolunk. Téged gyógyítunk. Neked küldjük a reményt. Neked, aki a frontvonalon küzdesz... Neked, aki gyermeket nevelsz... Neked, aki kimerülésig elfáradtál... Neked, aki már nem tudsz mosolyogni... Neked, aki gyászolsz... Neked, akit maga alá temet a harmadik hullám. Magunknak, mert csak együtt tudjuk túlélni a járványt...”

Az egész világot lázban tartó tánckihíváshoz nem csak a Bethesda, hanem például a Szent Imre Kórház dolgozói is csatlakoztak.

A KSZSZK Család- és Gyermekjóléti Központ munkatársait sem hagyta hidegen az akció, lélegzetelállító videót készítettek, természetesen a járványügyi szabályok maximális betartása mellett.

Nem csak a földön, de a levegőben is hódít a Jerusalema, a Magyarországi Légimentésért Alapítvány videójának elkészítését még az eső sem akadályozhatta meg.

Az idén 135 éves Pilisborosjenő Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület sem tétlenkedett, nem csak látványos, hanem vicces és a mindennapjaikat bemutató felvétellel teljesítették a kihívást, és egyúttal üzentek is: „A Weindorf Önkéntes Tűzoltó Egyesület ezzel a videóval szeretné megmutatni, hogy a jelenleg világunkat fenyegető Covid-19 vírus tombolása ellenére állja a sarat, ügyeletet tart, vonul és segít. Emellett nem titkolt célunk egy kis örömet csalni a emberek életébe”.

Zalaegerszeget is felrázta a dal, ahol a Liszt Ferenc Általános Iskola diákjai mutatták meg tánctudásukat és kreativitásukat, elbűvölő film született!

A #jerusalemadancechallenge szinte az egész országot megmozgatta, a Hősök terén flashmobot szerveztek, a somlószőlősiek pedig igazán magasra tették a mércét ezzel a káprázatos felvétellel, és persze a vérprofik is beszálltak, itt egy teljes tánciskola mutatja be a tökéletes lépéseket.

 

És az alapot pedig itt találjátok, a klipet már közel 400 MILLIÓ megtekintésnél jár.