Hírek

Magneoton hírek
2022.07.25

Muse – Kill Or Be Killed

A Muse megosztotta újabb zúzós „Kill Or Be Killed” című trackjét, a „Will Of The People” című új album augusztus 26-i megjelenése előtt.

Az erős riffeket, és kiterjedt, szokatlan progresszív szerkezetet felvonultató szám a banda eddigi egyik legsúlyosabb dala, és már élőben is nagy kedvenc!

A felvétel zsigeri intenzitása eszméletlen reakciót váltott ki a rajongókból, miután a VOLT-on is fellépő banda idén nyáron különböző fesztiválokon előadta már a „Kill Or Be Killed”-et. A fellépéseik után a zenekar közösségi médiáját elözönlötték a kiadásra irányuló kívánságok, így a Muse a „nép akaratára” reagálva úgy döntött, hogy a lemez megjelenése előtt megosztja a zenét.

A frontember, Matt Bellamy elmondta: „A „Kill Or Be Killed” a Muse eddigi legnehezebb zenéje! Frissíteni akartuk a hard rock hangzásunkat ezen az albumon, és ennél a dalnál találtunk egy modern metál hangzást, nagybőgős dob akcióval, és halálhörgéssel. Szöveg szempontjából a dal a kedvenc Paul McCartney-kiadvány, a „Live And Let Die” hatását kelti, egy sötét narratívával, hogy az élet viszontagságai olykor a legrosszabb emberi ösztönöket is előhozzák a túléléshez, legyen bármi is annak az ára.”

 

Stílusos koncertvideókból készült klippel debütált a szám, nézzétek meg itt!